Ξέσπασε στο MasterChef ο Παύλος – «Έχω κριθεί πάρα πολύ στη ζωή μου»

MasterChef

Σε μια φορτισμένη στιγμή ο Παύλος Χάππιλος στο MasterChef!

Στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση στο MasterChef της Πέμπτης βρέθηκε ο Παύλος Χάππιλος. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR θέλησε, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας να περάσει το δικό του μήνυμα στην κάμερα.

Πιο συγκεκριμένα, εμφανώς φορτισμένος, ο Παύλος Χάππιλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ζήτησα από κανέναν σήμερα να με βοηθήσει. Μου είπε ο Γιάννης ότι θα είναι από πάνω μου, η Μαρίνα ότι θα είναι από πάνω μου. Είναι και οι δύο λίγο αμφιλεγόμενοι χαρακτήρες. Και ο Γιάννης και η Μαρίνα αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ τους πάω πάρα πολύ και τους δύο. Γιατί ότι και να έχεις κάνει στη ζωή σου, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους. Μου αρέσει να τους δικαιολογώ».

«Όταν δικαιολογείς τους ανθρώπους, βρίσκεις και έναν τρόπο να τους μάθεις εάν θέλουν να αλλάξουν. Έχω κριθεί πάρα πολύ στη ζωή μου και είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν κανένα περιθώριο να εξηγήσεις ή να καταλαβαίνουν την οπτική σου» πρόσθεσε ο παίκτης του MasterChef. «Είναι κάτι που δεν θέλω εγώ να κάνω στοςυ άλλους».

Μένει να δούμε εάν ο Παύλος Χάππιλος θα παραμείνει στο MasterChef…