Ξέσπασε στη Φάρμα η Σάσα Μπάστα – «Αυτό είναι φεμινιστικό, με υποτιμάει»

Φάρμα

Τι συνέβη ανάμεσα σε Σάσα Μπάστα και Νάιρα Αλεξοπούλου στη Φάρμα;

Σε έντονη αντιπαράθεση ήρθαν, στη Φάρμα της Τρίτης, η Σάσα Μπάστα και η Νάρια Αλεξοπούλου. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση περί του ρόλου της γυναίκας στην αγροτική ζωή.

«Είναι αντρική υπόθεση η Φάρμα. Εγώ το λέω από την πρώτη μέρα. Είναι και ομαδική υπόθεση αλλά είναι και αντρική υπόθεση. Δεν είναι γυναικείο πράγμα η Φάρμα, παιδιά. Δεν είναι. Οι γυναίκες μπορούν να κάνουν μόνο κάποια πράγματα, όπως είναι το άρμεγμα» δήλωσε με σαφήνεια η Νάιρα Αλεξοπούλου. Κάτι που βέβαια δεν βρήκε καθόλου σύμφωνη την συμπαίκτρια και συνάδελφο της τραγουδίστρια.

«Ε τότε γιατί ήρθαμε εδώ μέσα, ρε φίλε; Εντάξει… Γιατί το λες αυτό; Εμένα με υποτιμάει αυτό που λες» αποκρίθηκε αμέσως η Σάσα Μπάστα. «Δεν θα συμφωνήσω σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι φεμινιστικό, έχουν περάσει πολλά χρόνια και οι γυναίκες έχουν δώσει πάρα πολλούς ανθρώπους για να είμαστε ισάξιες με τους άνδρες. Πρέπει αυτό κι εμείς να το αντιλαμβανόμαστε και όχι να το επικροτούμε».

Αμέσως μετά από αυτή την διαφωνία, ωστόσο, η Νάιρα Αλεξοπούλου τόνισε στην κάμερα της Φάρμας πως «η Σάσα είναι μια δύσκολη περίπτωση γιατί είναι ένα πολύ καλομαθημένο παιδί. Πολλές φορές το καλομαθημένο παρεξηγείται. Εγώ είμαι από τα άτομα που, επειδή την ξέρω, το προσπερνάω και δεν δίνω μεγάλη σημασία όσο δεν ενοχλεί εμένα».