Ξέσπασε σε κλάματα η Σάσα Σταμάτη: «Με στήριξαν τόσο όσο θα περίμενες να το κάνουν συγγενείς»

Σάσα Σταμάτη

"Στην ζωή παίζει ρόλο να έχεις ένα ταλέντο και να σε στηρίξουν. Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ δημόσια σε έναν άνθρωπο που με στήριξε πολύ" ανέφερε με δάκρυα η Σάσα Σταμάτη.

Στον καναπέ του Καλύτερα Δεν Γίνεται κάθισε η Σάσα Σταμάτη, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε και για τον ρόλο της ως coach στο νέο ριάλιτι του Alpha, Battle Of The Couples.

Η δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στο νέο ριάλιτι και στον παρουσιαστή που θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος λέγοντας: «Την ώρα που υπέγραφα έμαθα ότι θα είναι ο παρουσιαστής. Δεν με ένοιαζε αλλά είχα καταλάβει ότι ο Alpha θέλει να κάνει την ανατροπή. Συναντηθήκαμε την περασμένη εβδομάδα κι είναι πολύ ευγενικός και σοβαρός. Επειδή μπορώ να διακρίνω, δεν είναι ψευτοκαλός. Η Λίτσα Πατέρα είχε προβλέψει την επιστροφή μου μέσα στο 2021.»

Έπειτα η Ναταλία Γερμανού της ανέφερε ότι κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις με την Σάσα Σταμάτη να λυγίζει δηλώνοντας: «Στην ζωή παίζει ρόλο να έχεις ένα ταλέντο και να σε στηρίξουν. Εγώ θέλω να πω ένα ευχαριστώ δημόσια σε έναν άνθρωπο που με στήριξε πολύ. Τον Γιάννη τον Κουρτάκη, τον εκδότη και τον διευθυντή τον Παναγιώτη Τζένο γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία για τις συνεντεύξεις αλλά ήταν και δίπλα μου σε κάποια θέματα καθώς κι η Έλσα Συμεωνίδου από την On Time. Πολλές φορές περιμένεις να σου σταθούν οι συγγενείς κι οι φίλοι και τελικά σου στέκονται άλλοι άνθρωποι και σε τέτοιο βαθμό. Η εφημερίδα δεν με πρόδωσε ποτέ, είμαστε πιο οικογένεια ενώ η τηλεόραση τελειώνει το καλοκαίρι.»