Ξέσπασε σε κλάματα η Αλίκη Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά – «Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο»

Αλίκη Κατσαβού

Μια στιγμή συναισθηματική αδυναμίας από την χήρα του ηθοποιού!

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αλίκη Κατσαβού προκειμένου να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η χήρα του Κώστα Βουτσά μίλησε για την πολύ έντονη απώλεια του στην καθημερινότητα ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, η Αλίκη Κατσαβού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο».

Εκείνη ήταν και η στιγμή που η Αλίκη Κατσαβού ξέσπασε σε κλάματα σκεπτόμενη τον αγαπημένο της Κώστα!

«Παίξαμε μαζί και γνωριστήκαμε στην παράσταση Ένα Παιδί Μετράει Τα Άστρα. Γιατί με φώναξαν να παίξω εγώ σε αυτή την παράσταση; Η γυναίκα του Κώστα;» αναρωτήθηκε, δευτερόλεπτα αργότερα, η Αλίκη Κατσαβού για την συνεργασία εκείνη. «Γιατί στο πρώτο ανέβασμα πριν από κάμποσα χρόνια, το 2019, την είχα παίξει και είχα παίξει τον ίδιο ρόλο με τον πρώτο μου σύζυγο. Με τον Κώστα ήμουν 15 χρονών όταν έκανε τις Ιστορίες Χωρίς Δάκρυα στον ΑΝΤ1. Μια σειρά από διηγήματα ελληνικά του Παπαδούκα και κάποια φφίλη της μητέρας μου είχε γνωριμία εκεί και ήθελαν ένα νεαρό κορίτσι για ένα από τα επεισόδια. Με φωνάζουν και μετά με ξαναφωνάζουν για άλλα τρία επεισόδια, σύνολο τέσσερα και παίζω με τον Κώστα».

Μια στιγμή συναισθηματικής αδυναμίας από την χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού…