Ξέσπασε ο Τανιμανίδης στο Ταλέντο! «Είμαι πολύ εκνευρισμένος, θυμώνω…»

Σάκης Τανιμανίδης

Το συγκινητικό τραγούδι της 16χρονης για την Ελλάδα έκανε τον Σάκη να μιλήσει έξω τα δόντια!

Η 16χρονη Ράνια Λίβα βγήκε στη σκηνή του Ελλάδα έχεις Ταλέντο και ερμήνευσε ένα δικό της τραγούδι για την οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η νεαρή διαγωνιζόμενη συγκίνησε πολύ κόσμο με τους στίχους που έγραψε και με τρία “ναι” πέρασε στην επόμενη φάση. Ο Σάκης Τανιμανίδης, μάλιστα, αναφέρθηκε στην κρίση και ξέσπασε, τονίζοντας πως είναι πολύ εκνευρισμένος.

«Εμένα με συγκινεί που η γενιά η δικιά σας έχει μεγαλώσει σε αυτή τη χώρα που περνάει μια μεγάλη κρίση και όχι μόνο οικονομική. Πιστεύω ότι η μεγάλη κρίση είναι στις αξίες που έχουν αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα. Χαίρομαι που έχεις τη δική σου φωνή και εκφράζεις ακριβώς την ανησυχία σου γιατί όταν βλέπεις ένα παιδί σε αυτή την ηλικία να έχει μια τόσο καθαρή στάση απέναντι σε αυτό που τον στεναχωρεί, σε αυτό που τον πληγώνει βλέποντας γύρω του τη χώρα του αισθάνεσαι πολύ καλύτερα για το μέλλον», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είναι τόσο στενάχωρο, αν συνειδητοποιήσουμε ότι ένα 16χρονο κορίτσι εμπνέεται από την κατάντια της χώρας μας για να γράψει αυτό το καταπληκτικό τραγούδι. Είναι πραγματικά κρίμα και εκνευρίζομαι και θυμώνω και στεναχωριέμαι που οι μεγαλύτεροι και οι παλαιότερες γενιές φρόντισαν ώστε εσύ Ράνια μου να εμπνευστείς ένα τραγούδι με στίχους που μιλάνε γι’ αυτή την κατάντια της σημερινής Ελλάδας και που δεν σας δίνουν τη δυνατότητα να ονειρευτείτε όπως θα έπρεπε να ονειρευτείτε. Είμαι πολύ εκνευρισμένος», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Ελλάδα έχεις Ταλέντο!