Ξέσπασε ο Νίκος Συρίγος για τον Νότη Σφακιανάκη: «Είναι αισχρό και χυδαίο, αυτός του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά»

Νίκος Συρίγος

«Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί και τι έχετε κάνει στον Νότη», είπε ο Νίκος Συρίγος.

Για τον Νότη Σφακιανάκη απάντησε σήμερα στον αέρα του «Χαμογέλα και πάλι» ο Νίκος Συρίγος. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν άντεξε και ξέσπασε κατά συγκεκριμένου ανθρώπου.

«Επειδή σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα κάποιους κοινούς γνωστούς, θα σας πω αυτά που μπορώ να πω. Ο Νότης είναι βαθιά πληγωμένος από πάρα πολύ δικό του άνθρωπο, όχι συγγενικό του πρόσωπο. Από στενό του συνεργάτη, ο οποίος κάνει ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά, ξέρει πολύ καλά γιατί είναι αυτός που του έδωσε την πισώπλατη μαχαιριά», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

Ο Νίκος Συρίγος είπε στη συνέχεια: «Επειδή υπήρξε και μια δήλωση χθες από τον ανιψιό του που λειτουργεί και ως μετρ, ότι δε θα τραγουδήσει και δε θα επιστρέψει… Εμένα οι δικές μου πηγές, μου είπαν ότι ετοιμάζει τραγούδια, ετοιμάζει δίσκο και θα επιστρέψει τον χειμώνα, θα δεχτεί μια από τις προτάσεις που του έχουν κάνει».

Κλείνοντας, ο Νίκος Συρίγος ανέφερε: «Μη βγαίνετε κάποιοι και λέτε ότι δε ξέρετε τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει συμβεί. Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στον Νότη, πάρα πολύ καλά και καλό είναι να μη μιλήσετε, να τον αφήσετε να ξεθυμάνει γιατί αυτό που του κάνατε είναι αισχρό και χυδαίο».