Ξέσπασε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Ραμόνα Βλαντή! «Πόσο θράσος θέλει; Αυτό δεν συγχωρείται»

Δημήτρης Παπανώτας

«Όταν θέλω κάποιον να μου πει για μόδα δεν θέλω κάποιον από τη Ρουμανία, θέλω κάποιον από την Ιταλία που ξέρουν! Επί Τσαουσέσκου ασχολούνταν με τη μόδα οι άνθρωποι;».

Στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας το βράδυ της Τετάρτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε μεταξύ άλλων και για την κόντρα με τη Ραμόνα Βλαντή.

«Έχω χορτάσει δόξα. Μπορεί να μη με ξέρει κάποια κυρία που ήρθε από το εξωτερικό, να μη ξέρει και να δηλώνει ότι είμαι άδειος τενεκές, αλλά δόξα με τη σέσουλα. Το “άδειος τενεκές” το είπε μια κυρία που ανέφερες στο βίντεο, ότι εγώ είμαι άδειος τενεκές και δεν με ξέρει. Που πας να κάνεις καριέρα σε μια χώρα, στη showbiz, όταν δεν ξέρεις τους πρωταγωνιστές; Γυρνάς σπίτι σου. Επειδή δεν είχα ποτέ πλάτες και πισινές, ούτε πολιτικές, ούτε οικογενειακές, ούτε τίποτα, ήμουν το εύκολο θύμα. Ακόμα κι ένας οικονομικός μετανάστης που ήρθε εδώ με θράσος να κάνει καριέρα, το πιο εύκολο και πιο ωφέλιμο για εκείνον θα ήταν να επιτεθεί σε μένα.

Ανταποδίδω, αλλά δεν έχω μπει στη βρώμικη λογική… με έκρινες, θα πάμε στα δικαστήρια. Πόσο θράσος θέλει ένας άνθρωπος να σε πει άδειο τενεκέ και μάλιστα γραπτώς; Πόσο θράσος θέλει; Όταν θέλω κάποιον να μου πει για μόδα δεν θέλω κάποιον από τη Ρουμανία, θέλω κάποιον από την Ιταλία που ξέρουν. Ποιος πουλάει μόδα σε όλο τον κόσμο; Οι Γάλλοι και οι Ιταλοί. Είναι ρατσιστικό αυτό για τους Αμερικάνους; Το “άδειος τενεκές” δεν συγχωρείται», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!