Ξέσπασε ο Άρης Καβατζίκης για την Tik Toker: «Αυτό προσβάλει την αισθητική μου, καταπατά έναν κοινωνικό κανόνα»

Άρης Καβατζίκης

«Αυτό είναι μια καταστρατήγηση ενός κοινωνικού κανόνα. Είμαι πάντα αυστηρός σε τέτοια θέματα», λέει ο Άρης Καβατζίκης.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αντώνη Λαγουδάκη έδωσε συνέντευξη το plus size model και Tik Toker, Πέγκυ Θεολόγη. Ο Άρης Καβατζίκης, ωστόσο, ξέσπασε με ορισμένα πλάνα που είδε από τα βίντεο της κοπέλας.

«Η ενασχόληση με το Tik Tok ήρθε εντελώς μονή της. Άνοιξα τον λογαριασμό μου στον covid. Πρόπερσι άνοιξα ξανά το λογαριασμό, μου έδειξαν αγάπη και ήρθε η εξέλιξη μόνη της. Διαλέγω ποιά κομμάτια της ζωής μου θέλω να δείξω στο Tik Tok. Όταν έπρεπε να μιλήσω για τον χωρισμό ένιωσα ότι πνίγομαι, άλλα λέω πρέπει πάλι να μιλήσεις με ειλικρίνεια, όπως τόσο καιρό. Κάπου ξεφεύγουν τα πράγματα στο Tik Tok και είναι άσχημο αυτό», είπε αρχικά η Πέγκυ Θεολόγη.

Για το bullying που έχει δεχθεί, η Πέγκυ Θεολόγη ανέφερε: «Μου λένε διάφορα για το σώμα μου, για τα μαλλιά μου, για τα νύχια μου. Δεν λένε άπλα τη γνώμη τους, προσβάλλουν. Θα έπρεπε να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο άλλος. Δεν μπορούν να δεχθούν ότι μία γυναίκα με παραπανίσια κιλά μπορεί να είναι θηλυκά ντυμένη. Κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν νούμερα και λάμψη. Αφού μπορώ, πάρτε».

Ο Άρης Καβατζίκης, μετά την προβολή της συνέντευξης, είπε: «Διαφωνώ σε κάτι με την κυρία Θεολόγη, που φυσικά δεν γνωριζόμαστε. Η ίδια προφανώς έχει θέμα με τον κακό σχολιασμό που γίνεται στα social media και σε αυτή την πλατφόρμα, το Tik Tok. Είμαι μαζί της σε αυτό. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την αποκαλέσει με οποιονδήποτε χαρακτηρισμό. Γιατί τώρα να την χαρακτηρίσω αν η κοπέλα έχει παραπάνω κιλά ή οτιδήποτε; Καλά κάνει και τα έχει».

Ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν θέλω να επιτεθώ στην κυρία Πέγκυ Θεολόγη για τον σωματότυπό της, που απ’ ότι κατάλαβα δέχεται πολύ σχολιασμό. Παρ’ όλα αυτά όμως, θα ήθελα να μάθω την άποψή της σε κάτι. Επειδή παρακολουθώ τα πλάνα και βλέπω τι ακριβώς κάνει στο Tik Tok. Εμένα προσωπικά προσβάλει την αισθητική μου και καταπατά έναν κοινωνικό κανόνα, το να τρως και να μιλάς με γεμάτο στόμα. Απ’ ότι βλέπω τρώει μπροστά στην κάμερα και μιλάει στο κοινό της. Εμένα αυτό είναι μια καταστρατήγηση ενός κοινωνικού κανόνα. Είμαι πάντα αυστηρός σε τέτοια θέματα. Βλέπετε, τρώει και μιλάει στο κοινό της. Σε αυτό επιδέχεται κάποιο σχόλιο ή δεν θέλει να της μιλάνε και γι’ αυτό;».