Ξέσπασε κατά του Νάσου Παπαργυρόπουλου! «Τον βλέπουμε με το βρακί πέντε μήνες και τώρα…»

Νάσος Παπαργυρόπουλος

«Εκνευρίζομαι… Καλό παιδί είναι, αλλά γιατί έχει αυτή τη στάση;».

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει σε ορισμένες ερωτήσεις στην κάμερα της εκπομπής Splash, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην Τζωρτζέλα Κοσιάβα. Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Παιδιά από σπίτι” ξέσπασε κατά του πρώην παίκτη του Survivor.

«Εκνευρίζομαι, όχι μόνο εγώ, αλλά πιστεύω και ο κόσμος που μας βλέπει. Πάει σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, δεν τον ξέρει κανένας, γίνεται γνωστός ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος… Τον βλέπουμε με το βρακί, με το μαγιό πέντε μήνες που είναι εκεί πέρα σε όλες τις ιδιαίτερες στιγμές του. Να κλαίει, να συγκινείται, να εξομολογείται προσωπικές του ιστορίες… Και τώρα δεν θέλει να απαντήσει γιατί οι ερωτήσεις είναι κουτσομπολίστικες. Πώς γίνεται αυτό, που πας σε ένα ριάλιτι παιχνίδι, βγάζεις τη ζωή σου στη φόρα, την καταθέτεις έτσι όπως είναι, και μετά δεν θες να απαντάς.

Οι συγκεκριμένοι δεν είναι διάσημοι, είναι αναγνωρίσιμοι. Διάσημοι στην Ελλάδα είναι ο Ρουβάς, η Βίσση, η Μενεγάκη… Αυτός είναι ένας αναγνωρίσιμος, που τον μάθαμε, άλλοι τον ξέρουν βέβαια, όμως ο κόσμος τον έμαθε μέσα από το παιχνίδι. Δηλαδή, δεν κατάλαβα; Επιλέγεις τι θα απαντήσεις και τι δεν θα απαντήσεις; Καλό παιδί είναι, αλλά γιατί έχει αυτή τη στάση;», είπε μεταξύ άλλων η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!