Ξέσπασε η Ζωή Κρονάκη – «Είναι ανθρωποφαγικό, δέχθηκα επίθεση άνευ προηγουμένου»

Ζωή Κρονάκη

Όσα αποκάλυψε η Ζωή Κρονάκη για τα σχόλια που την ενόχλησαν.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ζωή Κρονάκη στην κάμερα του Love It και τη Σίσσυ Καλλίνη την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η όμορφη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για το mother blaming στα social media καθώς και την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ζωή Κρονάκη τόνισε πως «παιδιά, το mother blaming είναι ανθρωποφαγικό! Εγώ το έχω αισθανθεί με κάποιες φωτογραφίες που είχα ανεβάσει κάποια στιγμή στα social media πριν από την εκπομπή. Ξαφνικά δεχόμουν σχόλια, «τι θα μας πεις και συ που περνάς καλά και τα ‘χεις όλα λυμμένα». Δηλαδή μια επίθεση άνευ προηγουμένου».

«Αν δεν θήλαζες, δεν είσαι καλή μαμά… Αν δεν γέννησες φυσιολογικά, δεν είσαι καλή μαμά… Ταμπέλες, ταμπέλες, ταμπέλες! Μια μόνιμη επίθεση».

«Ο χαμός του πατέρα μου με έκανε να επαναπροσδιορίσω τα πράγματα. Δεν είχαμε πάρα πολύ σχέση με τον μπαμπά μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει και είχα ουσιαστικά τυπική σχέση αλλά αγαπιόμασταν από απόσταση. Είχα την μεγάλη ευλογία να προλάβω στο διάστημα που αρρώστησε να του πω πράγματα. Με συγχώρεσε και τον συγχώρησα» συμπλήρωσε, ακόμα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2