Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου – «Να καθαρίσετε τα μυαλά σας όλοι με ένα ωραίο καθαριστικό»

Σοφία Μουτίδου

"Υπάρχουν κάποια γνωστικά σφάλματα ή παράλογα άλματα τα οποία πρέπει να εξετάσετε τους προσωπικούς σας γιατρούς" σημείωσε ενοχλημένη η Σοφία Μουτίδου.

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Κώστα Τσόκλη, σε εκπομπή της ΕΡΤ2, συζήτησε η παρέα του Booth με την Σοφία Μουτίδου να εκφράζει την έντονη αντίθεση της στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας, αφού προβλήθηκαν όσα δήλωσε ο κ. Τσόκλης για τον κορονοϊό, η δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτός είναι ο διαχωρισμός του οριακά ξεπερασμένου σημείου που φλερτάρει γλωσσόφιλα με τον φασισμό με τις δηλώσεις που κάνουμε εμείς στην εκπομπή.  Θέλω να καθαρίσετε τα μυαλά σας όλοι με ένα ωραίο καθαριστικό, έχετε πάρα πολλά στο μπάνιο σας και να καταλάβετε τη διαφοροποίηση. Ο συγκεκριμένος κύριος έχει πει στο παρελθόν και κάτι ακόμη».

«Εδώ πέρα μιλάμε από τα κεντρικά της ανδρικής ορμόνης. Από τα κεντρικά των καλαμπαλικιών του άνδρα που είναι σε πάρα πολύ ζωώδη κατάσταση και εννοείται ότι μία γυναίκα με ένα σορτσάκι, τι θέλει, βιασμό. Εδώ, λοιπόν, ερχόμαστε να κάνουμε έναν μεγάλο διαχωρισμό με την δήλωση που έκανα εγώ την Παρασκευή και έπεσαν να με φάνε στο διαδίκτυο. Ότι εγώ είμαι υπέρ των βιασμών! Κάτι δεν συμβαίνει… Υπάρχουν κάποια γνωστικά σφάλματα ή παράλογα άλματα τα οποία πρέπει να εξετάσετε τους προσωπικούς σας γιατρούς! Προσοχή μεγάλη παιδιά και προσοχή μεγάλη κορίτσια! Είναι άλλο πράγμα η αυτοδιάθεση και άλλο πράγμα το ξεπούλημα. Άλλο πράγμα η ελευθερία και άλλο πράγμα η ελευθεριότητα» πρόσθεσε, επίσης, η Σοφία Μουτίδου μετά την ανάγνωση παλαιότερων δηλώσεων του κ. Τσόκλη περί των βιασμών.

Σε κάθε περίπτωση σαφέστατη η Σοφία Μουτίδου στο Booth!