Ξέσπασε η Σμαράγδα Καρύδη στο Dot: «Είναι απαράδεκτο, πώς το ρωτάς αυτό το πράγμα;»

Σμαράγδα Καρύδη

«Ειδικά το θέμα του παιδιού, είναι απαράδεκτο να το ρωτάς σε μια γυναίκα γιατί δεν ξέρεις και τι τραβάει ο άλλος», λέει η Σμαράγδα Καρύδη.

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot ήταν σήμερα η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στην ερώτηση «πότε θα κάνεις παιδί;», η οποία την εξοργίζει, κάθε φορά που την ακούει.

«Υπάρχει μαύρη χολή στα social media. Στη συνέντευξη είπα γιατί δεν έκανα εγώ παιδί. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να απολογηθώ γι’ αυτό. Δεν έχω πει ποτέ κάτι προκλητικό, ούτε την έχω “πέσει” σε ανθρώπους», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη,.

Όσον αφορά την ερώτηση “πότε θα κάνεις παιδί;”, η Σμαράγδα Καρύδη απάντησε: «Το κάνουν σε όλες τις γυναίκες και αυτό είναι απαράδεκτο. Πότε θα κάνεις παιδί και πότε θα παντρευτείς… Και τα σκαλιά της εκκλησίας… Αυτό με τα σκαλιά της εκκλησίας μου φαινόταν πολύ αστείο».

Η Σμαράγδα Καρύδη πρόσθεσε επίσης: «Ειδικά το θέμα του παιδιού, είναι απαράδεκτο να το ρωτάς σε μια γυναίκα γιατί δεν ξέρεις και τι τραβάει ο άλλος. Αν θέλει παιδί, τι υπάρχει από πίσω, αν έχει προβλήματα υγείας. Πώς το ρωτάς αυτό το πράγμα;».