Ξέσπασε η Νανά Παλαιτσάκη για τη Super Κατερίνα: «Είναι ντροπή αυτό που έκαναν στον Μικρούτσικο»

Νανά Παλαιτσάκη

«Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του...», είπε η Νανά Παλαιτσάκη.

Τον χαμό που έγινε χθες με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light έπαιξαν σήμερα στο «Mega Καλημέρα». Η Νανά Παλαιτσάκη πήρε θέση και χαρακτήρισε ντροπή αυτό που έκανε η εκπομπή στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ανδρέας Μικρούτσικος και Light σε αδιανόητη κόντρα: «Τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου» – «Άσχετο, θρασύτατο τυπάκι, ανύπαρκτος»

«Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο.

Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα», είπε αρχικά η Νανά Παλαιτσάκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη είπε στη συνέχεια: «Εάν ένας άνθρωπος αφήνει και τον ξεφτιλίζει ένας Light τηλεοπτικά και γίνεται αυτό στο σπίτι του…».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στο ραντεβού του Ανδρέα Μικρούτσικου με την Barking για να συζητήσει για την ενδεχόμενη παρουσία του στο Fame Story. Όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, αύριο αναμένεται να απαντήσει ο Μικρούτσικος στην εταιρεία παραγωγής για το αν θα είναι ή όχι στο show.

Η Νανά Παλαιτσάκη είπε με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα: «Άρα αυτό, αφήνω κάποιον να με βρίσει δηλαδή για να τον βρω σε ένα πρότζεκτ και να υπάρχω μαζί του;».