Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για την επίθεση στη Σοφία Ζαχαράκη: «Άθλιο, κι εγώ δεν έχω παιδιά, δεν έχω οικογένεια;»

Κατερίνα Καινούργιου

"Όλο αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Τέλος, δεν το συζητάμε άλλο. Είναι άθλιο!", ανέφερε στον αέρα του Alpha η Κατερίνα Καινούργιου.

Τη δική της τοποθέτηση κατά της διαδικτυακής επίθεσης που δέχθηκε η Σοφία Ζαχαράκη από τον Θάνο Τζήμερο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha, μετά την προβολή του αποσπάσματος με τις αιχμηρές δηλώσεις του πρώην πολιτικού, ξέσπασε κατά του πρώην πολιτικού.

«Ειλικρινά αν ήμουν η Σοφία Ζαχαράκη δεν θα ήξερα πως θα είχα αντιδράσει. Εν τω μεταξύ, οικογένεια τι σημαίνει; Μόνο αν κάνεις τα δικά σου παιδιά; Οι γονείς και τα ανίψια σου δεν είναι οικογένεια; Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό;», σχολιάζει η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

«Δεν έχει να κάνει με τα παιδιά, μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη κάτι στη ζωή της. Μπορεί να μην ήθελε. Είναι προσωπική της επιλογή, όλο αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Τέλος, δεν το συζητάμε άλλο. Είναι άθλιο!», επισημαίνει στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha.

«Τι σημαίνει οικογένεια; Εγώ δεν έχω παιδιά, δεν έχω παντρευτεί αλλά δεν έχω οικογένεια; Δεν το καταλαβαίνω, οικογένεια είναι μόνο αυτός που κάνει παιδιά; Ο αδερφός μου είναι η οικογένεια μου, το στήριγμά μου σε όλα», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται πως ο Θάνος Τζήμερος με ανάρτησή του στα social media σχολίασε την τοποθέτηση της Σοφίας Ζαχαράκη στη θέση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως:

«Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας».