Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά για τη δήλωση του Μέμου Μπεγνή: «Από κανέναν δεν δέχομαι να…»

Φαίη Σκορδά

"Για μένα πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να πεις..."

Μια συνέντευξη που έδωσε ο Μέμος Μπεγνής στην κυπριακή τηλεόραση, στάθηκε αφορμή να ανοίξει μια μεγάλη κουβέντα στο Πρωινό και η ένταση μεταξύ των συνεργατών της εκπομπής να ανέβει πολύ. Ο ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Αυτό ότι πηγαίνω στο ταξί και ανεβάζω στόρι, πηγαίνω στο λεωφορείο κάνω στόρι, είμαι στην τουαλέτα κάνω στόρι… εγώ πραγματικά, μου έρχεται μια αναγούλα. Δεν θέλω να ξέρει όλος ο κόσμος που πάω, που τρώω, που περπατάω, τι ταινία βλέπω, αν είμαι σπίτι μου. Είναι μία αρρώστια που άμα δεν την κοντρολάρεις θα σε πάρει από κάτω.

Θέλω να αλλάξω όλη την τηλεόραση. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Η συντριπτική πλειοψηφία δεν… Υπάρχουν διαμαντάκια, κάποια καλά σίριαλ, κάποιες λίγες καλές εκπομπές, όλα τα άλλα είναι για πέταμα δυστυχώς. Λείπει η παιδεία, λείπουν οι εκπομπές που δίνουν παιδεία, που σε μαθαίνουν το καλό θέατρο, που σου μαθαίνουν την καλή μουσική, που σε μαθαίνουν ωραία στέκια να πας στην Αθήνα, που σου μαθαίνουν καλούς τρόπους, το πως να είσαι καλός άνθρωπος. Τα σκουπιδαριά που βλέπουμε στην τηλεόραση είναι οι ίντριγκες, το πώς θα θάψουμε ο ένας τον άλλον, πόσο εύκολη είναι η δόξα και το χρήμα σε αυτά τα show με τα παιδιά που νομίζουν ότι πολύ εύκολα τα κατακτούν όλα και μετά από 2 χρόνια που τα ξεχνάνε παθαίνουν κατάθλιψη γιατί βγαίνει ο επόμενος. Είναι μηνύματα λάθος που δίνουμε στα νέα παιδιά. Γι’ αυτό και λέω ότι δεν μου αρέσει η σημερινή τηλεόραση, γιατί έχει καταντήσει λίγο μηχανή κρέατος και δεν είναι καλό».

Μετά την προβολή του βίντεο η κουβέντα άναψε. Όταν πήρε τον λόγο η Φαίη Σκορδά, είπε: «Από κανέναν δεν δέχομαι να κουνάς το δάχτυλο είτε στον τηλεθεατή είτε σε μένα την ίδια είτε στην τηλεόραση. Δηλαδή, ό,τι κάνει είναι της ποιότητας. Δεν μπορείς να λες ότι όλα είναι για πέταμα στην τηλεόραση, δεν μου αρέσει τίποτα. Είναι σαν να λέει ότι αυτά που επιλέγει ο κόσμος, δεν τα επιλέγει σωστά. Κι εγώ απαντώ: ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις τι θα επιλέξει ο κόσμος. Με ποιο δικαίωμα λέει ότι είναι σκουπιδαριό; Για μένα πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να πεις σκουπιδαριό ολόκληρη την τηλεόραση. Δηλαδή ο ίδιος ό,τι έχει κάνει το έχει κάνει τέλεια, το έχει κάνει σωστά, το έχει κάνει 100% ποιοτικά»;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…