Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΙ μετά τις δηλώσεις της Θεοδώρας Σιάρκου

Έλενα Χριστοπούλου

Δείτε όλα όσα είπαν Θεοδώρα Σιάρκου και Έλενα Χριστοπούλου.

Στο Πρωινό μας και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Θεοδώρα Σιάρκου. Ορισμένες από της δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός, προκάλεσαν το ξέσπασμα από την Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΙ.

«Η ΕΡΤ μας εμπιστεύτηκε για τρίτη χρονιά. Είναι πολύ αγαπημένη σειρά και το εισπράττουμε αυτό από τον κόσμο. Όταν αποφάσισα να επιστρέψω στην τηλεόραση, μετά από 13 χρόνια απουσίας, επειδή θεωρούσα ότι με έχουν ξεχάσει, μπήκα στη διαδικασία να χτυπήσω πόρτες.

Εγώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα μια πολύ αρμονική σχέση. Στο διάστημα που συναναστραφήκαμε επαγγελματικά δεν μας έδωσε ποτέ το δικαίωμα να καταλάβουμε ότι έχει γίνει κάτι. Τραβάει έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Δεν έχω κάτι να κρύψω και θα πήγαινα ως μάρτυρας υπεράσπισης», είπε αρχικά η Θεοδώρα Σιάρκου.

Η Θεοδώρα Σιάρκου ανέφερε στη συνέχεια: «Δεν με ενοχλεί που επιστρέφει ο Γιώργος Κιμούλης γιατί θεωρώ ότι δεν έχει κάνει κάτι τόσο ακραίο. Συμπεριφορές σαν αυτές του Γιώργου Κιμούλη τις έχουμε δει στο παρελθόν και από άλλους μεγάλους σκηνοθέτες. Πιθανόν να δούμε αυτές τις συμπεριφορές και στο μέλλον γιατί δεν ξέρω αν  το metoo έχει βάλει μυαλό σε κάποιους».

Η Έλενα Χριστοπούλου, μετά την προβολή της συνέντευξης, είπε, μεταξύ άλλων: «Μπορούμε δηλαδή να κάνουμε ό,τι θέλουμε στους ανθρώπους αρκεί να φέρνουμε νούμερα ή να είμαστε πάρα πολύ καλοί στη δουλειά μας. Εκείνη έλειψε 13 χρόνια από μία δουλειά. Έχουν βγει πολλές γυναίκες και άντρες να πουν ότι δεν έχουν περάσει καλά στη συνεργασία τους. Εκεί που πας για να πληρώσεις τις υποχρεώσεις σου, το παιδί σου, το νοίκι σου, όλα. Αυτό είναι τσίρκο, δεν είναι κοινωνία».