Δανάη Μπάρκα κατά Γιώργου Λιάγκα – «Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους»

Δανάη Μπάρκα

"Μου έχει συμβεί κι εμένα από τον συγκεκριμένο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας", λέει η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε ο Μανώλης Σκοπελίτης στο περιοδικό GALA, η Δανάη Μπάρκα θυμήθηκε κάτι από το παρελθόν και κάπως έτσι, ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας. Τα όσα ειπώθηκαν δεν περνούν απαρατήρητα…

«Υπήρξε παρουσιαστής που αρνούνταν να κάνει συνέντευξη σε μια εξαιρετική ηθοποιό επειδή ήταν υπέρβαρη», δήλωσε ο Μανώλης Σκοπελίτης. Τότε η Δανάη Μπάρκα άδραξε την ευκαιρία και είπε ενοχλημένη:

«Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους; Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι γνωστό, εγώ έχω γράψει και δημόσια γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βγει πολλές φορές μπροστά σχολιάζοντας κορίτσια με παραπάνω κιλά. Μου έχει συμβεί κι εμένα από τον συγκεκριμένο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Κι εμένα με έχει σχολιάζει, νομίζω δύο φορές. Έχει μιλήσει για τα κιλά του, αλλά κρίνει και ανθρώπους για τα κιλά. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Κάποια στιγμή, πριν γίνω καν ηθοποιός, είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό που θεωρήθηκε λίγο πιο sexy. «Γιατί να βλέπω εγώ αυτό; Θα ασχοληθούμε με την κόρη της Σταυροπούλου; Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν βάζεις»…

«Μιλάει για τα κιλά του για να έχει ένα πάτημα να μπορεί να μιλήσει για τα κιλά των άλλων», συμπλήρωσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.