Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα για τον Θανάση Λάλα: «Δεν θέλω να αναφέρεται το όνομα του πρώην συζύγου μου»

Χρύσα Ρώπα

"Εγώ το ζητάω. Θέλω πια αυτός ο τσαμπουκάς από απέναντι να κοπεί. Δεν θέλω", τόνισε η Χρύσα Ρώπα στον αέρα της ΕΡΤ.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου βρέθηκε η Χρύσα Ρώπα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στο Στούντιο 4 για το θέμα του διαζυγίου της από τον Θανάση Λάλα και μεταξύ άλλων ζήτησε να μην αναφέρεται πλέον το όνομά του δημόσια.

«Δεν έβρισα, δεν υποτίμησα κάποιον, απλώς μου έκανε εντύπωση. Είπα και έχει τύχει σε εκπομπές που πάω ως προσκεκλημένη να λέω να μην αναφέρουμε τον Λάλα. Εγώ το ζητάω.

Θέλω πια αυτός ο τσαμπουκάς από απέναντι να κοπεί. Δεν θέλω. Είδα μετά την εκπομπή του Αρναούτογλου που έπαιζαν φωτογραφίες. Γιατί; Τι τσαμπουκάς είναι αυτός; Έγινε αναφορά για τη Χρυσούλα. Για ποια Χρυσούλα μιλάμε;», ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα.

Νωρίτερα η ηθοποιός είχε πει σχετικά με το θέμα: «Εγώ έφτιαξα 9 σπίτια από τον γάμο μου, το είπα και στη συνέντευξη του Λιάγκα, και έμεινα χωρίς σπίτι, γιατί είναι μάγκας ο άλλος. Έχω καταπιεί τέτοια πράγματα… εκείνη τη στιγμή με ποιον να τα βάλεις;

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο στη ζωή του. Ήθελα να κάνω θέατρο, μετά ήθελα να κάνω παιδί και μετά να χωρίσω… και δεν θέλει ο άλλος. Σου λέει: δες τα άλλα ζευγάρια, μια χαρά ζούνε».

«Όταν κατάλαβε ο πρώην σύζυγος ότι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να συνεχίσω τον γάμο, όπως δεν υπήρχε και περίπτωση να επιστρέψω στο Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις, λες μετά στον άλλο «δώσε μου κάτι από την περιουσία», δεν υπάρχει…

Εγώ δεν είχα και καμία εξουσία. Σιχαίνομαι την εξουσία, δεν έψαξα ποτέ πελατάκια. Τα λέω αυτά με αφορμή το περιστατικό… ρε παιδιά, τι δεν καταλάβαμε; Δεν θέλω να μιλήσω. Στην αρχή είναι ο φόβος, πού θα μιλήσεις;», επισημαίνει στη συνέχεια η Χρύσα Ρώπα.