Ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Απέναντι έπαιζαν ότι ξηλώνουν το πάνελ της Σκορδά και ποιος θα κάτσει στη θέση μου»

Αφροδίτη Γραμμέλη

"Εγώ δεν είπα ότι είναι δικαιολογημένα να κάθομαι εδώ και να ακούω τις άλλες εκπομπές για το ποιος θα κάτσει στην καρέκλα μου που το έζησα και πέρυσι" δήλωσε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Σίσσυ Χρηστίδου, η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στην περσινή τηλεοπτική σεζόν και όσα λέγονταν από τις υπόλοιπες εκπομπές για τις αλλαγές που θα υπήρχαν στην ομάδα της Φαίης Σκορδά.

«Άρα δεν έχει γίνει, όπως το λέει ο Δημήτρης σε πρώτη φάση. Στη θέση του Δημήτρη είμαι και εγώ και όλοι μας. Δουλεύουμε στην τηλεόραση και περιμένουμε κάθε χρόνο από τις εκπομπές και από τους σταθμούς και από τους συνεργάτες μας να δούμε τι θα κάνουμε του χρόνου. Αυτή είναι η δουλειά μας. Η Σίσσυ είπε ότι δεν την πήρε τηλέφωνο, δεν της έστειλε μήνυμα και ότι εκείνη αρνήθηκε να του απαντήσει και ότι η Σίσσυ αυτό το έκανε ακριβώς επειδή η σχέση του Δημήτρη με την εταιρία παραγωγής ήταν στενή, υπήρχε συνεννόηση και είχε τη διασφάλιση από την εταιρία παραγωγής ότι δεν θα έμενε άνεργος, διότι κι αυτό είναι βάρβαρο και παίζουν με τις δουλειές μας και τις ζωές μας» ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Για να μην λέμε πράγματα στον αέρα και δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις. Όντως μιλάμε για δουλειά και επιβίωση. Εγώ δεν είπα ότι είναι δικαιολογημένα να κάθομαι εδώ και να ακούω τις άλλες εκπομπές για το ποιος θα κάτσει στην καρέκλα μου που το έζησα και πέρυσι. Αυτή τη βαρβαρότητα και τον κανιβαλισμό τον ανθρώπινο, εγώ να προσπαθώ να δουλέψω με τη ψυχολογία μου στον αέρα και απέναντι να παίζεται ότι ξηλώνουν το πάνελ της Σκορδά και ποιος θα κάτσει στη θέση της Γραμμέλη και να χτυπάνε τα χέρια επάνω στο τραπέζι οι τηλεοπτικοί συντάκτες και να λένε εγώ ξέρω και εγώ δεν είχα περάσει το κατώφλι του Φαλήρου και κανένα κατώφλι. Αυτό δεν είπα ότι είναι δικαιολογημένο. Εγώ είπα ότι ξέρουμε ότι κάθε χρόνο που λήγει η θητεία μας -γιατί υπογράφουμε κάποια συμβόλαια- δεν ξέρουμε αν του χρόνου θα ανανεωθεί» συνέχισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.