Ξέσπασαν Παππάς και Κονδυλάτος στο Survivor – «Δεν ήρθαμε να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον»

Survivor

Τα επιθετικά σχόλια των Μαχητών στο Survivor, δεν άρεσαν στον Αλέξη Παππά και στον Περικλή Κονδυλάτο.

Εκνευρισμένος φάνηκε ο Αλέξης Παππάς στο Survivor με τα σχόλια από την ομάδα των Μαχητών ότι το παιχνίδι είναι η ζωή σου ο θάνατός μου.

Ο ίδιος πήρε τον λόγο κι ανέφερε: «Ήθελα να πω ότι σχόλια όπως ο θάνατός σου, η ζωή τους… Εντάξει εδώ ήρθαμε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε και να περάσουμε καλά. Σίγουρα ήρθαμε κι οι δύο ομάδες για τη νίκη αλλά όχι για να σκοτώσουμε ο ένας τον άλλον. Δεν το είπα για να έρθω σε αντιπαράθεση ή ρήξη αλλά νομίζω ότι ο θάνατός σου η ζωή μου το λέμε σε ακραίες καταστάσεις που έχουν κάνουν με πόλεμο. Εδώ δεν είναι αληθινός πόλεμος, είναι ένα παιχνίδι.» Ο Chris Σταμούλης από τους Μαχητές απάντησε ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και ότι προφανώς δεν θα τους σκοτώσουν αλλά «θα τους σκοτώσουν» στα παιχνίδια κι ότι όσα λέει να δούμε όταν θα τα πει σε 30 ημέρες που θα πεινάει.

Μέρος στην κόντρα πήρε κι ο Περικλής Κονδυλάτος που δεν άφησε τα σχόλια να πέσουν δηλώνοντας: «Οι συμπαίκτες μου αποφεύγουν να λένε μεγάλα λόγια, όπως η αντίπαλη ομάδα κι αυτό με στενοχωρεί για αυτούς γιατί δείχνει φόβο.»

Οι κόντρες στο Survivor ξεκίνησαν για τα καλά.