Ξεσπά ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος κατά της Βάνας Μπάρμπα – «Έχει πει τέρατα, τι θέλει να πετύχει;»

Βαγγέλης Γιαννόπουλος

«Αν εμένα με έχουν παρενοχλήσει πριν 15 χρόνια, θα ρωτήσω τη Βάνα Μπάρμπα πότε θα καταθέσω;», λέει ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος.

Τις δηλώσεις που έκανε η Βάνα Μπάρμπα για τον Πέτρο Φιλιππίδη στον Αντώνη Σρόιτερ σχολίασαν στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος, μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε με όσα άκουσε από τη γνωστή ηθοποιό.

«Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πετύχει η κυρία Μπάρμπα. Είναι τώρα δύο εβδομάδες, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να πετύχει. Κατ’ εμέ, χθες είπε τέρατα. Έχει πει πράγματα που είναι πολύ δύσκολα, αυτό που λέει ότι “βγαίνει μετά από 15 χρόνια και καταγγέλλει βιασμό”. Θα ρωτήσεις τη Βάνα Μπάρμπα πότε… Αν εμένα με έχουν παρενοχλήσει πριν 15 χρόνια, θα ρωτήσω τη Βάνα Μπάρμπα πότε θα καταθέσω εγώ να πω ότι είναι βιασμός;», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος.

Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Γιατί διαλύουν, λέει, σπίτια… Αν έχεις κάνει την πράξη, δεν έχεις διαλύσει ένα σπίτι; Δεν τους έχεις δημιουργήσει ψυχικά τραύματα; Δεν τους έχεις δημιουργήσει πράγματα που θα τα κουβαλάει μια ζωή; Αυτό το σπίτι δεν είναι διαλυμένο;  Είναι διαλυμένο μόνο το σπίτι αυτού που έκανε την πράξη;».