Ξεσπά ο Βαλάντης: «Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκθέτετε ανθρώπους, οικογένειες, παιδιά»

Βαλάντης

Είναι τελικά ζευγάρι ο Βαλάντης με την Πόπη Μαλλιωτάκη;

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Βαλάντης στον Ιορδάνη Παπακυριακού και την κάμερα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA το πρωί της Κυριακής. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον έρωτα, την φημολογούμενη σχέση με την Πόπη Μαλλιωτάκη ενώ έδωσε και τον ορισμό του σταρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαλάντης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «βεβαίως και έχω ερωτευθεί πολύ. Έχω πέσει και στα πατώματα πριν περίπου τεσσεράμισι χρόνια για την προηγούμενη μου σχέση, την Κατερίνα. Δυστυχώς αυτή η σχέση δεν… πέρασε με έρωτα, γιατί δεν ερωτεύθηκα έπειτα από την Κατερίνα. Απλά μπήκα σε μια σχέση στην οποία προσπαθούσα να ξεπεράσω την προηγούμενη. Ήταν λάθος και μου κόστισε περισσότερο».

«Με την Πόπη Μαλλιωτάκη δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Η γυναίκα ανέβασε ένα στόρι στο Instagram τραγουδώντας ένα τραγούδι μου από την Βαρκελώνη και πάντα τα κάνω αυτά μια κοινοποίηση. Απλά δεν μου άρεσε ο τίτλος της είδησης, «η νέα σχέση της showbiz». Όχι δεν μπορείτε, παιδιά, να το κάνετε αυτό. Εκθέτετε ανθρώπους, εκθέτετε οικογένειες, εκθέτετε παιδιά» πρόσθεσε ο γνωστός τραγουδιστής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Μεγάλου Καναλιού.

Στην ερώτηση εάν ποτέ ένιωσε σταρ, ο Βαλάντης ήταν σαφής. «Ένας άνθρωπος που γεννιέται σταρ δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του. Δηλαδή ζω και δεν καταλαβαίνω ότι κάποιος μπορεί να με κοιτάξει ή να μου πει κάτι. Δεν την ψώνισα ποτέ. Νομίζω πως την ψωνίζουν άνθρωποι που δεν είναι σταρ ή προσπαθούν να γίνουν».