Ξεσπά ο Τόνυ Δημητρίου για την πολιτική ορθότητα: «Μου αρέσει το φλερτ αλλά φοβάμαι με όλα αυτά που γίνονται»

Τόνυ Δημητρίου

"Πολλοί λένε πράγματα τα οποία δεν τα πιστεύουν μόνο και μόνο για να μην βρεθούν στο στόχαστρο" διευκρινίζει ο Τόνυ Δημητρίου.

Με αφορμή τη νέα θεατρική του παράσταση, ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου την Κυριακή στον Alpha. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την προσωπική του άποψη τόσο για τις αλλαγές που έχει φέρει η πολιτική ορθότητα στην καθημερινότητα μας όσο και για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, ο Τόνυ Δημητρίου αναρωτήθηκε «ζούμε τελικά την εποχή της πολιτικής ορθότητας ή είναι της πολιτικής υποκρισίας – ορθότητας; Γιατί πολλοί λένε πράγματα τα οποία δεν τα πιστεύουν μόνο και μόνο για να μην βρεθούν στο στόχαστρο».

«Είμαι άνθρωπος του φλερτ, σαφώς μου αρέσει και γι’ αυτό φοβάμαι τώρα με όλα αυτά που γίνονται. Δηλαδή πλέον με το να κοιτάξεις και να χαμογελάσεις σε μια κοπέλα, μπορεί να γυρίσει και να σου πει «γιατί με κοιτάς;». Αυτό το σκέφτηκα και όταν γνώρισα την Στεφανία αλλά ίσως και τα πρώτα μηνύματα που είχαμε ανταλλάξει στο Instagram να ήταν λίγο διαξιφισμός, όπως έχουμε και ακόμα διαφορές πάνω στην πολιτική ορθότητα. Μπορεί να χρησιμοποιήσω λέξεις που να μην της αρέσουν και να μου την πει, όμως εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν κακές λέξεις αλλά κακού άνθρωποι».

«Είσαι υπέρ της ισότητας στο γάμο και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια;» ρώτησε επίσης ο ρεπόρτερ για να απαντήσει ο Τόνυ Δημητρίου ως εξής. «Εγώ είμαι υπέρ της ευτυχίας. Η εκκλησία και το κράτος δεν είναι εναντίον του γάμου των ομοφυλοφίλων. Είναι εναντίον της ευτυχίας τους».