Ξεσπά ο Στέλιος Κουδουνάρης για τον Τάσο Ξιαρχό – «Κανείς δεν έχει αυτό το δικαίωμα»

Στέλιος Κουδουνάρης

"Έχω σχεδιάσει πάρα πολλές φορές ρούχα ριγέ" υπογράμμισε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Στέλιος Κουδουνάρης το πρωινό της Τετάρτης. Ο σχεδιαστής μόδας εστίασε, μεταξύ άλλων, στο περιστατικό που σημειώθηκε και συζητήθηκε έντονα από τον Τάσο Ξιαρχό προς μια κοπέλα που απολάμβανε το φαγητό της σε μαγαζί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης δήλωσε πως «έχω σχεδιάσει πάρα πολλές φορές ρούχα ριγέ. Για να μην το πάμε όμως πλαγίως, θα σας πω ευθέως ότι σαφώς και υπάρχουν κανόνες για τα ρούχα αλλά ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να φοράει ότι θέλει και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει με έναν τρόπο ο οποίος είναι χλευαστικός».

«Θα κρατήσω το ωραίο αυτής της ιστορίας το ότι όταν γίνεται κάτι τόσο έντονο δημιουργείται μια ορατότητα και ο κόσμος καταλαβαίνει πόσο άσχημα μπορούν να κάνουν να νιώσουν κάποιοι άνθρωποι από κάποιες συμπεριφορές. Οπότε ο υπόλοιπος κόσμος παραδειγματίζεται, ξέρει πως δεν πρέπει να συμπεριφέρεται κατ’ αυτό τον τρόπο και να προσβάλλει τους συνανθρώπους του. Νομίζω ότι κάποια τέτοια περιστατικά θα μας οδηγήσουν σε μια καλύτερη κοινωνία».

«Εύχομαι σύντομα να ξεκινήσει και πάλι το My Style Rocks. Νομίζω ότι είναι στα πλάνα του κόσμου, το ζητάει και ελπίζω να γίνει. Είτε είμαι είτε δεν είμαι θα χαρώ πάρα πολύ να ξαναξεκινήσει» συμπλήρωσε, επίσης, ο Στέλιος Κουδουνάρης στον εκπομπή του Alpha.