Ξεσπά ο Σπύρος Πούλης: «Πάνε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν και έρχονται να γίνουν ηθοποιοί»

Σπύρος Πούλης

"Θες να παίξεις; Εντάξει, παίξε και εσύ αλλά δεν θα αντέξεις" διευκρινίζει, μέσα σε όλα, ο Σπύρος Πούλης.

Με αφορμή την κωμική σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη του MEGA, όπου είναι σύζυγος της Κατερίνας Ζαρίφη, ο Σπύρος Πούλης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα που προβλήθηκε στον Astra Tv. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο κομμάτι των ανθρώπων που χωρίς να έχουν φοιτήσει σε μια δραματική σχολή έρχονται στον χώρο της υποκριτικής.

Ειδικότερα, ο Σπύρος Πούλης εξομολογήθηκε πως «η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος και υπογράφω για αυτό. Φαίνεται ότι αγαπάει το θέατρο, δεν της έλειπε η δημοσιότητα γιατί την είχε από τις εκπομπές και το ραδιόφωνο. Της αρέσει το θέατρο, το μελετάει και θέλει να το κάνει. Για αυτόν τον άνθρωπο που έχει αυτή την πορεία, όπως η Κατερίνα, λες εντάξει. Ένας άνθρωπος όμως που έχει παίξει σε αυτά τα παιχνίδια διαβίωσης και επιβίωσης, στα ριάλιτι που πάνε στη ζούγκλα με τον Ταρζάν και έρχονται ξαφνικά να γίνουν ηθοποιοί, διαφωνώ. Διαφωνώ κάθετα».

«Πως δηλαδή ξαφνικά θέλεις να γίνεις ηθοποιός; Γιατί θες να γίνεις ηθοποιός; Κάποια παιδιά είναι εντελώς ουρανοκατέβατα, είναι σαν να έπεσαν με το αλεξίπτωτο και τους λένε να παίξουν σε μια σειρά ή στο θέατρο. Θες να παίξεις; Εντάξει, παίξε και εσύ αλλά δεν θα αντέξεις».

«Ας πάρει την ευκαιρία, ναι, αλλά δεν θα τα καταφέρει και είμαι βέβαιος για αυτό. Αν δεν το αγαπήσεις πραγματικά, το θέατρο είναι δύσκολο πράγμα. Έχει πίκρες και δεν είναι κάτι εύκολο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Σπύρος Πούλης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.