«Ξεσπά» ο Παπαδάκης για όσους πήγαν στο Ντουμπάι – «Αυτοί καβάλησαν το καλάμι»

Γιώργος Παπαδάκης

"Ιωάννα Μπέλλα με συγχωρείς γιατί παρακολούθησα τις δηλώσεις ως εκπρόσωπος για τους Ντουμπαϊτες και τις Ντουμπαϊτισσες" δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης για όσα ακούστηκαν τελευταία.

Στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Παπαδάκης κι ανάμεσα σε άλλα τοποθετήθηκε για το θέμα των ημερών κι όσους επέλεξαν να κάνουν αλλαγή χρόνου στο Ντουμπάι.

Ο παρουσιαστής δήλωσε: «Ιωάννα Μπέλλα με συγχωρείς γιατί παρακολούθησα τις δηλώσεις ως εκπρόσωπος για τους Ντουμπαϊτες και τις Ντουμπαϊτισσες. Έχει το δικαίωμα να κάνει ο καθένας τις επιλογές του και να πάει όχι στο Ντουμπάι μόνο, Μαγιόρκα, Νέα Υόρκη ή όπου θέλει. Την ίδια στιγμή που δεν μπορείς να πας εσύ στο Κιλκίς για να είσαι μαζί με την μητέρα σου και τον πατέρα σου ή να έρθουν αυτοί γιατί να πάει η Μπέλλα στο Ντουμπάι; Γιατί αυτός ο διαχωρισμός από την στιγμή που του λες του αλλουνού ότι απαγορεύεται να πας για ψάρεμα, που δεν το καβαλάει, όπως αυτοί που πήγαν στο Ντουμπάι. Είναι με ένα καλάμι. Πώς μπορεί να γίνει διασπορά με αυτό μόνο; Δε θα λαϊκίσω αλλά είτε ισχύουν για όλους είτε όχι. Διαφήμισαν τώρα το Ντουμπάι, ελάτε εδώ δεν έχουμε τίποτα και τώρα εμφανίστηκαν και δύο κρούσματα… Το θεωρώ προκλητικό αυτό το πράγμα.»

Ξεκάθαρος ο Γιώργος Παπαδάκης για όσα δεν τηρούνται εν μέσω πανδημίας.