Ξεσπά ο Πάνος Σόμπολος: «Δεν είναι η δουλειά σου να παίζεις θέατρο για να αυξήσεις την τηλεθέαση»

Πάνος Σόμπολος

"Σιγά μην στεναχωριέται ο παρουσιαστής ή ο ρεπόρτερ" διευκρινίζει ο Πάνος Σόμπολος.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Πάνος Σόμπολος στον Ισίδωρο Φίκαρη και την κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για τους θεατρινισμούς των ανθρώπων της τηλεόρασης καθώς και τις σωστές ερωτήσεις στις συνεντεύξεις.

Ειδικότερα, ο Πάνος Σόμπολος δήλωσε πως «είμαι εναντίον των θεατρινισμών όταν γινόμαστε… ηθοποιοί οι δημοσιογράφοι. Βάζω δηλαδή δήθεν παραπάνω αντίδραση, ότι «ωχ στεναχωριέμαι και γω». Σιγά μην στεναχωριέται ο παρουσιαστής ή ο ρεπόρτερ. Ότι και να συμβαίνει, το κρατάς μέσα σου. Δεν είναι η δουλειά σου να παίζεις θέατρο για να αυξήσεις την τηλεθέαση».

«Επόμενο είναι να κυνηγούν οι κάμερες τον σελέμπριτι γιατί αυτός πουλάει. Τον θέλει ο κόσμος και, αφού τον θέλει ο κόσμος, του το δίνεις».

«Όμως και εδώ χρειάζονται όρια. Είναι ο τρόπος που του φέρεσαι. Φέρεσαι σωστά; Του κάνεις ερωτήσεις σωστές ή του κάνεις ερωτήσεις για να εκνευριστεί και να κερδίσεις εσύ τηλεθέαση;» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Πάνος Σόμπολος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.