Ξεσπά ο Κώστας Κάππας: «Όποιος είναι να κρεμαστεί στα μανταλάκια, να κρεμαστεί»

Κώστας Κάππας

Δείτε όλα όσα είπε ο ηθοποιός Κώστας Κάππας.

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” μίλησε ο Κώστας Κάππας, ο οποίος απάντησε για το ρόλο του στη σειρά Έξαψη, ενώ μίλησε και για τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό από ηθοποιούς για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, ψυχολογική και σωματική βία κλπ…

«Τα φαινόμενα απατούν. Δεν είμαι τόσο κακός όσο μου φορτώνουν. Έχει πολύ πλάκα που εδώ στο Ναύπλιο έρχονται και μας λένε “καλά, ο σεναριογράφος ξέρει τι γίνεται εδώ στο Ναύπλιο; Έχει πέσει σε πολλά μέσα”», είπε αρχικά ο Κώστας Κάππας για την Έξαψη.

Όσον αφορά το θέμα με τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό από ηθοποιούς, ο Κώστας Κάππας απάντησε: «Εγώ ανατριχιάζω με αυτά. Μπράβο στα κορίτσια που βγαίνουν και μιλάνε και πραγματικά είναι συγκινητικό. Όποιος είναι να κρεμαστεί στα μανταλάκια, να κρεμαστεί, αν είναι για κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχει βιώσει ηλιθιότητες. Και φυσικά κι εγώ έχω βιώσει, όχι τέτοια πράγματα, αλλά έχουν γίνει πράγματα που λες… όπα μεγάλε, ηρέμησε! Αν είναι κάποιος ψυχάκιας, αυτά αν μπορεί πρέπει να τα αφήνει έξω από τη δουλειά ή πρέπει να καταγγέλλεται».