Ξεσπά ο Ιωάννης Μελισσανίδης – «Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις, τι είστε εσείς;»

Ιωάννης Μελισσανίδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” και την Άννα Πρέλεβιτς έδωσε συνέντευξη ο Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος μίλησε για την ενασχόλησή του με τη γυμναστική, το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στην Ατλάντα, ενώ αναφέρθηκε και στην εξομολόγηση που είχε κάνει κάποτε για το bullying που είχε υποστεί για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του.

«Πριν τρεις εβδομάδες ανακάλυψα ότι υπάρχει εδώ και 17 χρόνια οδός με το όνομά μου. Έχω ακόμα το ρεκόρ ως ο νεότερος χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής και είμαι μέσα στους τρεις νεότερους της παγκόσμιας γυμναστικής. Ακόμα θυμάμαι τα πάντα από τη μέρα που κέρδισα το χρυσό στην Ατλάντα.

Έκανα την προσευχή μου κι έβαλα και άκουσα Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκο και Μαρία Κάλλας. Το χρυσό μετάλλιο το έχω σε θυρίδα γιατί κάποιοι αθλητές έχουν πέσει θύματα κλοπής. Από τα εφτά μου κατάλαβα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη γυμναστική. Το είδα στην τηλεόραση και είπα ότι θέλω να πετάξω σαν τον Ίκαρο. Με τα χρόνια, η αγάπη που λαμβάνω από τον κόσμο πολλαπλασιάζεται. Δεν βλέπω τους παλιούς μου αγώνες στο youtube.

Έχω υποστεί bullying για το σεξουαλικό προσανατολισμό μου. Δεν τους αφήνεις να σε κοροϊδέψουν, το είχα πει κιόλας ότι δεν μάσησα, τους μάσησα. Ποιος έχει το δικαίωμα να σου πει ποιον ή ποια θα αγαπήσεις, τι είστε εσείς; Έχασα τον πατέρα μου πριν πέντε μήνες και είναι βαθιά η απώλειά του», είπε ο Ιωάννης Μελισσανίδης.