Ξεσπά ο Ιάσονας Μανδηλάς: «Δεν μπορώ να θυσιάσω τη ζωή μου γιατί ο άλλος είναι στόκος»

Ιάσονας Μανδηλάς

"Συνέβη και αυτό στο μετρό, όταν μου έχωσαν μια μπουνιά που ποσώς με ενδιαφέρει" υπογραμμίζει επίσης ο Ιάσονας Μανδηλάς.

Ο Ιάσονας Μανδηλάς έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο την Τετάρτη. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός καλλιτέχνης μίλησε για την πρώτη φορά που… έδωσε φιλί, απάντησε για την ιδανική γυναίκα αλλά και αντιμετώπισε παράξενα βλέμματα στον δρόμο.

Ειδικότερα, ο Ιάσονας Μανδηλάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω πως ένα από τα πρώτα μου φιλιά ήταν με την παιδική μου φίλη, την Έλια. Μετά θυμάμαι και το πρώτο μου φιλί με αγόρι, βέβαια, με τον Κώστα. Ήταν καλοκαίρι, ήμασταν στον Γαλησσά προς το σπίτι μου εκεί που σκάει το κύμα».

Θυμάται, αλήθεια, την πρώτη φορά που χρειάστηκε να απαντήσει στην ερώτηση, τι προσέχει σε μια γυναίκα; «Πω, πω, πω! Είναι και σε περιοδικό και την έχω αυτή την απάντηση! Δεν ντρεπόμουν; Δεν ντρεπόμουν όταν απαντούσα; Αλλά λες πως ήταν η πρώτη μου χρονιά που ήμουν στους «Συμμαθητές» οπότε ήταν οι πρώτες – πρώτες συνεντεύξεις και δεν ήξερα ότι θα υπάρξουν άλλες τόσες. Τι είπα: Κάτι…. μ’ αρέσουν οι γυμνασμένες καμπύλες».

«Έχω νιώσει να με κοιτάνε παράξενα στον δρόμο και νομίζω πως ήταν μετά από το coming out μου, που προσπάθησα και γω λίγο να πω «έλα, πιάσε το αγόρι σου χέρι – χέρι». Εκεί όμως, την πρώτη φορά, που έπεσαν τα πρώτα βλέμματα, λες… μήπως να το αφήσω; Συνέβη και αυτό στο μετρό, όταν μου έχωσαν μια μπουνιά που ποσώς με ενδιαφέρει… Το θέμα είναι ότι λες γιατί να το περνάει ο όποιος άνθρωπος αυτό; Εκεί είναι και το γαμώτο! Δεν μπορώ να θυσιάσω τη ζωή μου γιατί ο άλλος είναι, μετά συγχωρήσεως, στόκος» πρόσθεσε, ακόμα, ο Ιάσονας Μανδηλάς στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.