Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Του είπαν, σαν απειλή, να βγει σε εμάς εδώ και να πει ψέματα»

Γιώργος Λιάγκας

«Επειδή γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, να ξέρουμε ποιοι λένε αλήθεια και ποιοι λένε ψέματα», λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» βγήκε σήμερα ο ηθοποιός της παράστασης «Νικοτιτανικός» Κωστάκης Κωνσταντίνου. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, αποκάλυψε πως κάποιοι απείλησαν τον ηθοποιό, για το γεγονός ότι είπε πως στην παράσταση υπήρχαν 7 θεατές, και τον πίεσαν για να βγει να πει ψέματα.

«Θέλω να δώσω ένα παρασκήνιο. Δεν ξέραμε για την αναβολή της παράστασης και είχαμε κανονίσει να βγει σήμερα ο κύριος Κωνσταντίνου να μιλήσουμε για το αν υπήρχαν εφτά θεατές ή περισσότεροι. Ο άνθρωπος, επειδή είναι και υποψήφιος βουλευτής, είπε την αλήθεια, ότι ήταν εφτά θεατές.

Εγώ δεν είπα ότι κόπηκαν εφτά εισιτήρια, εμείς είπαμε ότι ήταν εφτά θεατές, ο ίδιος το είπε. Μπορεί να κόπηκαν 200 και να πήγαν μόνο εφτά επειδή φοβήθηκαν για τον κορονοϊό.

Κάποιοι τον πρόγκηξαν τον κύριο Κωνσταντίνου και του ζήτησαν να βγει να πει ψέματα, του είπαν σαν απειλή να ανακαλέσει. Να βγει συγκεκριμένα στον Λιάγκα και τη Σκορδά και να πει ότι ήταν πάνω από 100 άτομα και δεν τα μέτρησες καλά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε επίσης: «Επειδή όμως είπαμε και για τον Χαϊκάλη που προσπαθούσε να κάνει το άσπρο μαύρο και για τον Κωνσταντίνου κλπ, επειδή γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, να ξέρουμε ποιοι λένε αλήθεια και ποιοι λένε ψέματα».