Ξεσπά ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν έχετε που δεν έχετε τη δική σας γνώμη, κρύβεστε πίσω από τη δική μου»

Γιώργος Λιάγκας

«Γιατί κάθε μέρα θα πρέπει να παίξετε κι έναν Λιάγκα;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τη δήλωση που έκανε για τη Μαρία Αντωνά και την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε σήμερα να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Όπως τόνισε ο παρουσιαστής, είδε σε κάποιες εκπομπές να παίζουν παραποιημένη τη δήλωσή του.

«Θέλω να πω κάτι, γιατί είδα τους τίτλους ότι και καλά είπα εγώ ότι “η Μαρία Αντωνά δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη”. Εγώ καταλαβαίνω την ανάγκη σε πάρα πολλές εκπομπές να φιλοξενήσουν τις απόψεις αυτής εδώ της εκπομπής. Αν και το πιο ωραίο θα ήταν να έχετε τις δικές σας απόψεις και να μην έχετε την ανάγκη να φιλοξενήσετε τις απόψεις μιας άλλης εκπομπής. Πιο ωραίο δεν θα ήταν; Να πιστεύετε πιο πολύ στους εαυτούς σας και να λέτε τη δική σας θέση», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Γιατί κάθε μέρα θα πρέπει να παίξετε κι έναν Λιάγκα ή τους συνεργάτες του Λιάγκα τι λένε; Κάντε τις δικές σας εκπομπές και πείτε τις δικές σας απόψεις. Είναι σαν κάποιους δημοσιογράφους που κάνουν συνεντεύξεις και λένε “άκουσα κάποιον να λέει ότι”, “είπαν για σένα στο twitter ότι”. Ρώτα ρε ευθέως, τι θα πάθεις; Λέτε τη γνώμη σας, καλά κάνετε και τη λέτε. Δεν τη λέτε, θέλετε να πείτε τη γνώμη σας και να κρυφτείτε πίσω από τη γνώμη του Λιάγκα, ωραία, αλλά μην αλλάζετε τον τίτλο».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εγώ ποτέ δεν συνέκρινα την Ελένη Μενεγάκη με τη Μαρία Αντωνά. Αν το δείτε ολόκληρο, θα καταλάβετε ότι άλλο πράγμα είπα. Είπα ότι η κοπέλα, που είναι σε μια δύσκολη φάση τώρα, δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη να την κυνηγάνε πέντε δημοσιογράφοι, αλλά βρέθηκε σε αυτό το σημείο γιατί υπερέκθεσε την προσωπική της ζωή.

Δεν την συνέκρινα με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά βάλατε έναν τίτλο εκεί για να δημιουργήσετε πάλι μπούγιο. Δεν έχετε που δεν έχετε τη δική σας γνώμη, κρύβεστε πίσω από τη δική μου, αλλά τουλάχιστον να την παίξετε σωστά, μην την παραποιείτε».