Ξεσπά ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Δεν γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Νταλάρας για να μιλάνε»

Γιώργος Γερολυμάτος

"Τόσα χρόνια ο Νταλάρας, σε όλη την καριέρα του, δεν είπε ποτέ κουβέντα. Μια φορά είπε κάτι ο άνθρωπος" τονίζει, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, τον Πάνο Βλάχο και τον Γιώργο Νταλάρα.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Γερολυμάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλα τα δέχομαι στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια εκτός από ένα πράγμα. Το τελικό. Το τελευταίο, τελευταίο, τελευταίο. Το παιδί θέλει και την μάνα και τον πατέρα. Τώρα αν κάποιοι, δύο γυναίκες ή δυο άνδρες μαζί, μπορούν να βρουν τρόπο να μεγαλώσουν ένα παιδάκι που υιοθέτησαν και βρουν τρόπο να μεγαλώσει υγιές, χωρίς ψυχολογικά προβλήματα, θα είναι πολύ σπουδαίο. Και τιμή και χαρά τους».

«Δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε στον στίχο (σ.σ. του Πάνου Βλάχου). Μπορεί να παραπέμπει ο στίχος με έναν έξυπνο τρόπο, λέγοντας κάτι κάπου, αλλά όμως όχι ονόματα. Για τα ονόματα είμαι πολύ κατά. Πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, είμαστε όλοι επί ίσοις όροις. Το μόνο που με ενοχλεί είναι όταν δεν υπάρχει σεβασμός. Αυτό είναι άσχημο πράγμα».

«Δεν γνωρίζουν καλά τι σημαίνει Νταλάρας για να μιλάνε. Τόσα χρόνια ο Νταλάρας, σε όλη την καριέρα του, δεν είπε ποτέ κουβέντα. Μια φορά είπε κάτι ο άνθρωπος. Ωραία, πιάστε το με συμπάθεια! Δεν είπε κάτι εγκληματικό! Είπε ότι καλό θα είναι να ασχοληθείτε με πράγματα πιο ενδιαφέροντα, αυτό είπε ο άνθρωπος» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Γερολυμάτος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.