Ξεσπά η Σάντρα Βουτσά στον αέρα: «Είναι απαράδεκτο! Είναι και γιατρός δηλαδή η κυρία Βασιλείου;»

Σάντρα Βουτσά

"Ξέρουν τι σημαίνει "ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα"; Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν και να λένε αυτά τα πράγματα".

Η Σάντρα Βουτσά, μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα, μιλάει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την υγεία του γνωστού καλλιτέχνη και κατακεραυνώνει την στυλίστρια, Πέννυ Βασιλείου, για την ανάρτηση που έκανε σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασής του, στην οποία αποκαλύπτει αμφισβητήσιμα και ευαίσθητα δεδομένα για το νοσοκομείο και τον τραγουδιστή.

«Εγώ πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια λόγω της παρέας που έκαναν οι μπαμπάδες μας. Μέχρι στιγμής από την εμπειρία που έχουμε εμείς από το νοσοκομείο Γεννηματάς είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι δίπλα στην Κατερίνα και την ενημερώνουν κάθε μέρα, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις», είπε αρχικά η Σάντρα Βουτσά το πρωινό της Τρίτης (9/4).

«Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν και να λένε πράγματα που, ακόμα και κάποια από αυτά να ισχύουν, ξέρουν τι σημαίνει «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»; Δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες λεπτομέρειες, είναι μηνύσιμα αυτά», συμπληρώνει εμφανώς ενοχλημένη η μάνατζερ του γνωστού τραγουδιστή.

«Να βγαίνει και να λέει ότι χαροπαλεύει ο Δημήτρης; Και να λέει κάτι για φυσαλίδες… είναι και δόκτωρ δηλαδή η συγκεκριμένη κυρία», επισημαίνει η Σάντρα Βουτσά.

«Κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, δεν τον θεραπεύουν οι γιατροί με τον ίδιο τρόπο», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σάντρα Βουτσά για τον Δημήτρη Κόκοτα στην πρωινή εκπομπή του Alpha, εκφράζοντας την ελπίδα της ότι όλα θα πάνε καλά.