Ξεσπά η Πέμη Ζούνη: «Με εξοργίζει ότι πρέπει να το συζητάμε»

Πέμη Ζούνη

"Και τώρα που έχουν ανοίξει πολλές συζητήσεις και παρόλα αυτά η γυναίκα εξακολουθεί να θεωρείται κτήμα, εξ' ου και τις σκοτώνουν αν τους αφήσουν, το θέμα είναι πάλι μπροστά" είπε η Πέμη Ζούνη.

Η Πέμη Ζούνη βρέθηκε καλεσμένη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα με αφορμή τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς. Η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις αντιδράσεις που είχαν ξεσπάσει με τη σειρά, Κλείσε τα Μάτια.

«Με πλησιάζουν οι γυναίκες και μου λένε γεια στο στόμα σου, επιτέλους να μιλήσουμε για αυτό. Είχε ωριμάσει και πρωτομπήκε το θέμα της διαφορετικότητας, της ομοφυλοφιλίας. Είχαν πέσει να μας φάνε για το φιλί, το ΕΣΡ κι είναι πρόσφατο» είπε η Πέμη Ζούνη.

«Αυτή η περίφημη εξέλιξη πρέπει να στηρίζεται γιατί λέμε πολλά αλλά στα δύσκολα δεν κάνει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Και τώρα που έχουν ανοίξει πολλές συζητήσεις και παρόλα αυτά η γυναίκα εξακολουθεί να θεωρείται κτήμα, εξ’ ου και τις σκοτώνουν αν τους αφήσουν, το θέμα είναι πάλι μπροστά. Η γυναίκα είναι ένα ον, που πρέπει να επιλέγει τη ζωή της. Με εξοργίζει και μόνο ότι πρέπει να το συζητάμε» σημείωσε η Πέμη Ζούνη.