Ξεσπά η Νικολέττα Καρρά: «Είδα αυτόν τον τίτλο ενώ εγώ δεν είπα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο»

Νικολέττα Καρρά

"Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια για αυτό. Υπάρχει μια ανθρωποφαγία κι ότι λες το παίρνουν και το πολλαπλασιάζουν" δήλωσε η Νικολέττα Καρρά.

Η Νικολέττα Καρρά κι η Φαίδρα Δρούκα φιλοξενήθηκαν στο After Dark και μίλησαν για το Me Too. Μάλιστα η Νικολέττα Καρρά μίλησε και για μια συνέντευξη που είχε δώσει σε εκπομπή κι ο τίτλος ήταν διαφορετικός από όσα είπε η ίδια.

«Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το πω. Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια για αυτό. Υπάρχει μια ανθρωποφαγία κι ότι λες το παίρνουν και το πολλαπλασιάζουν. Ήμουν σε μια εκπομπή με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και με ρώτησε η παρουσιάστρια αν έχω ακούσει κάτι. Τής είπα ναι κι ότι όποιος πει πως δεν έχει ακούσει, λέει ψέματα. Δεν είχαμε αναφέρει κάποιον άνθρωπο και βλέπω έναν τίτλο η Νικολέττα Καρρά για τον τάδε, για όνομα συγκεκριμένο… που εγώ έχω σαν αρχή να μην αναφέρομαι δημόσια σε συναδέλφους.

Νικολέττα Καρρά για τον τάδε, όποιος πει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Συγγνώμη. Κατ’ αρχάς στην συνέντευξη δεν είπα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι αυτός είχε αναφερθεί για άλλο θέμα. Δεύτερον ούτε εγώ ήξερα για βιασμούς και τέτοια πράγματα. Τρίτον είναι σαν να τίθεμαι εναντίον συναδέλφων, οι οποίοι πραγματικά δεν ήξεραν για βιασμούς, όπως κι εγώ. Λες κάτι και πρέπει να σε τοποθετήσουν κάπου και το γιγαντώνουν. Μπορεί να το διαβάσουν συνάδελφοί μου και να πούνε τι λέει. Που έγινε κι αυτό» δήλωσε η Νικολέττα Καρρά.