Ξεσπά η Ναταλία Σουίφτ: «Είχε φτάσει η κατάσταση σε σημείο που δεν πήγαινε άλλο»

Ναταλία Σουίφτ

"Δεν είναι διαφημιστικό κόλπο" υπογραμμίζει η Ναταλία Σουίφτ.

Στο ξέσπασμα που είχε ο Σπύρος Σταμούλης πρόσφατα για θαυμάστρια πήρε θέση η Ναταλία Σουίφτ, η οποία και συμπρωταγωνιστεί μαζί του στην παράσταση Closer στο θέατρο Χώρα. Ειδικότερα, ο ηθοποιός δημοσίευσε πριν λίγα 24ωρα την βίαιη εισβολή στα καμαρίνια και η νεαρή συμπρωταγωνίστρια του μοιράστηκε την δική της εμπειρία από το περιστατικό.

Ξεσπά ο Σπύρος Σταμούλης: «Δεν μπουκάρουμε στα καμαρίνια για να δούμε τους ηθοποιούς χωρίς ρούχα»

Ειδικότερα, η Ναταλία Σουίφτ δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα πως «όχι, δεν είναι κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Εμείς απλά είπαμε το αυτονόητο γιατί είχε φτάσει η κατάσταση σε ένα σημείο που δεν πήγαινε άλλο. Είπαμε το αυτονόητο που ισχύει σε κάθε θεατρική παράσταση».

«Όχι μόνο επειδή βιντεοσκοπούν θεατές το συγκεκριμένο κομμάτι της παράστασης, οποιοδήποτε κομμάτι. Απλά αυτό ήταν η αφορμή, η συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό συμβαίνει σε όλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αυτό είναι το πρόβλημα» πρόσθεσε η Ναταλία Σουίφτ στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην εν λόγω θεατρική δουλειά μαζί με την Ναταλία Σουίφτ και τον Σπύρο Σταμούλη συμπράττουν η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.