Ξεσπά η Νάταλι Κάκκαβα με αφορμή τα σχόλια για την Μαντώ Γαστεράτου

Νάταλι Κάκκαβα

"Είναι μία κοινωνική μάστιγα. Όλοι εμείς είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ανθρωποειδή..."

Για τα αρνητικά σχόλια που υπήρξαν στο Instagram της Μαντώς Γαστεράτου σε σχέση με τα κιλά της, μίλησαν στην εκπομπή του OPEN Καλοκαίρι #NOT. Τον λόγο αρχικά πήρε η Νάταλι Κάκκαβα η οποία φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη λέγοντας «Παιδιά θα ήθελα να σας πω, παλιά λέγαμε για το bullying τώρα λέμε για το cyberbullying. Είναι μία κοινωνική μάστιγα. Όλοι εμείς είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ανθρωποειδή. Έχουμε αισθήματα κι όλοι εσείς που μπαίνετε και γράφετε πράγματα πίσω από την ανωνυμία, πίσω από το πληκτρολόγιο να ξέρετε ότι απευθύνεστε σε ανθρώπους. Κι αναρωτιέμαι επειδή το Instagram κάποιες εκφράσεις τις κατεβάζει και κάποια ποσταρίσματα, πώς και δεν κατεβάζει κάποιες εκφράσεις; Γράφουν τέρατα. Εγώ δεν μπορώ να παγώσω (το συναίσθημά μου).»

Έπειτα τον λόγο πήρε ο Ετεοκλής Παύλου και πρόσθεσε «Παιδιά δε θα ξεχάσω εγώ στο J2US που ήθελα να βάλω βερμούδα και μου έγραψαν ότι θέλεις να εκμεταλλευτείς το θέμα το πόδι σου. Για κάτι φυσιολογικό, κάτι πολύ απλό.»

Η κουβέντα έκλεισε με τη Νάταλι Κάκκαβα να δηλώνει «Να σου πω κάτι Ετεοκλή μου που διάβασα και μ’ άρεσε; Όσοι ρίχνουν στη λάσπη, βρίσκονται μέσα στη λάσπη και την πιάνουν.»