Ξεσπά η Ματθίλδη Μαγγίρα – «Οι κοντινοί μου φίλοι είναι γκέι, αν με πουν ομοφοβική, εντάξει»

Ματθίλδη Μαγγίρα

«Όποιος το λέει αυτό είναι επειδή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Δε βγήκα να κρίνω κανέναν, είπα τη γνώμη μου», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε για τους γκέι.

Δείτε εδώ τι είχε πει η Ματθίλδη!

«Ήθελα να τραγουδάω, να χορεύω και να παίζω. Ήξερα ότι αυτό θα κάνω στ ζωή μου, αυτό θέλω, αυτό μου αρέσει, γι’ αυτό έχω έρθει. Η Μπέττυ ήταν από μικρή μοντέλο, άλλαζε τρεις με τέσσερις φορές τη μέρα ρούχα. Έβλεπα, όταν ήμουν μικρή, τη Μάρθα Καραγιάννη και την Ζωζώ Σαπουντζάκη στα μιούζικαλ και έλεγα μαζί τους θέλω να είμαι. Και ξαφνικά στην πρώτη μου δουλειά ήμουν με αυτές τις δύο γυναίκες και με τον Δαλιανίδη, ο οποίος μου είχε ζητήσει να με υιοθετήσει και του είπα όχι γιατί θα στεναχωρηθούν οι γονείς μου.

Νιώθω πάρα πολύ περήφανη που είμαι έστω κι ένα μικρό κομματάκι της ταινίας «Ευτυχία». Πάντα με παρεξηγούν στις συνεντεύξεις μου. Όλα αυτά τα χρόνια, οι κοντινοί μου φίλοι είναι gay. Αν πουν εμένα ομοφοβική, εντάξει. Όποιος το λέει αυτό είναι επειδή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια. Δε βγήκα να κρίνω κανέναν, είπα τη γνώμη μου», είπε η Ματθίλδη Μαγγίρα.