Ξεσπά η Μαρία Ιωαννίδου κατά του Μαυρίκιου Μαυρικίου – «Ντροπή, προσβλητικός, ασυνείδητος»

Μαρία Ιωαννίδου

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Ιωαννίδου για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στο Happy Day.

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία ξέσπασε κατά του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

«Είμαι συλλεκτική, σαν τις γκραβούρες που έχω στον τοίχο μου. Ο Φρέντυ Γερμανός έγραφε στη μωρουδιακή του καρέκλα, όπου τον ντάντευε η νταντά του. Αν αυτός ο καναπές είχε στόμα δεν ξέρω τι θα μας έλεγε. Πάνω του κάναμε τα πάντα… Η αγαπημένη μας σειρά ήταν η “Τόλμη και γοητεία”. Όταν ο Φρέντυ δεν το έβλεπε, μου έλεγε “παπάκι, γράψε το επεισόδιο”», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, η Μαρία Ιωαννίδου απάντησε: «Γενικά με έχουν σεβαστεί, αλλά έχω μια πληγή που αιμορραγεί, μια ασέλγεια, ανηθικότητα, έλλειψη σεβασμού, όχι μόνο σε μένα, αλλά σε έναν ολόκληρο θίασο. Με πλήγωσε τρελά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Και το λέω εδώ γιατί στη συγκεκριμένη εκπομπή βγήκε και είπε ότι εγώ το Κλουβί με τις τρελές δεν θα το κάνω γιατί θα καταστραφώ. Τόσο προσβλητικός; Τόσο ασυνείδητος;

Έναν θίασο που ταλαιπωρούσε επί δύο μήνες σε πρόβες ατέλειωτες, τα περιφρόνησε όλα αυτά, δεν μας ειδοποίησε ποτέ ότι δεν θα γίνει αυτή η δουλειά, το άκουσα από τη δική σας εκπομπή. Ντροπή! Η κυρία που ανέφερε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ότι ζήτησε πολλά λεφτά, τα άξιζε. Αν δεν ήθελε ή δεν τα είχε, ας μην τα έδινε. Δεν έχει δικαίωμα να θίγει τον καλλιτέχνη».