Ξεσπά η Κατερίνα Λέχου: «Είναι μια τρέλα, ένας παραλογισμός»

Κατερίνα Λέχου

"Το θέατρο είναι το καταφύγιό μου" υπογραμμίζει η Κατερίνα Λέχου.

Την Κατερίνα Λέχου φιλοξένησε την Κυριακή η Ναταλία Γερμανού στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha με αφορμή την παράσταση του Εθνικού θεάτρου, «Πονηρό πνεύμα». Μέσα σε όλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία και τους προσωπικούς της φόβους.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λέχου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πώς γίνεται να κάθεσαι κάπου και να ακούς να σκάνε βόμβες. Στο έργο έχουμε βόμβες και τρομάζω, λέω φαντάσου να ήταν αληθινό. Πώς μπορούν να αισθάνονται αυτά τα παιδιά. Είναι πολύ μεγάλη δυστυχία να μην μπορείς να βρεις ασφάλεια. Που πάνε αυτοί οι άνθρωποι τώρα. Είναι μια τρέλα, ένας παραλογισμός».

«Χθες έπεσα στο κρεβάτι μου και είπα ωραία. Είναι πολυτέλεια. Ούτε μπορώ να μπω στα παπούτσια τους, αλλά μπορώ να καταλάβω τον παραλογισμό και την παράνοια που επικρατεί στον κόσμο. Το θέατρο είναι το καταφύγιό μου. Αυτές τις μέρες που πηγαίναμε προς την πρεμιέρα, δεν σηκωνόμουν από το κρεβάτι, για να μην ανοίξω την τηλεόραση. Είναι διαφυγή, εκεί δεν σκέφτομαι. Δεν θα δω ειδήσεις εκεί, για να γλιτώσω από αυτήν την αγριότητα» συμπλήρωσε η Κατερίνα Λέχου

«Το θέατρο δεν έχει αλλάξει με ό,τι και να γίνεται. Φέτος έχω τη χαρά να γνωρίσω ανθρώπους που δεν τους ήξερα και είναι υπέροχοι. Πιστεύω στην ύπαρξη της τέχνης».