Ξεσπά η Έλενα Χριστοπούλου για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Είναι αδιανόητο, με πιάνει το στομάχι μου»

Έλενα Χριστοπούλου

"Το Tv Queen είναι πεντακάθαρο σε αυτό, υπάρχουν εκπομπές και σκαλέτες που είναι πολύ πιο κίτρινες" τονίσει, επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου.

Την Έλενα Χριστοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική Artist Manager Founder και καθηγήτρια του Tv Queen αναφέρθηκε στην πρόσφατη έξοδο του Δημήτρη Σταρόβα και το μαζικό «πέσιμο» από τα τηλεοπτικά συνεργεία καθώς και τα «πυρά» που δέχεται το ριάλιτι.

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για έναν άνθρωπο που έχει γυρίσει στη ζωή πάλι και έχει υποφέρει για κάποιες μέρες στο νοσοκομείο, είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι τον περιμένουν έξω μικρόφωνα. Με πιάνει το στομάχι μου, με κάτι τέτοια, εμένα και εκεί δεν ξέρω, λοιπόν, που είναι η ισορροπία και η γραμμή. Νομίζω ότι τις ξεπερνάμε πολλές φορές τις γραμμές».

«Θα μπορούσα να βρεθώ ξανά τηλεοπτικά με την Φαίη Σκορδά γιατί, από τη σεζόν που περάσαμε μαζί, μπορώ να πω με σιγουριά ότι είναι ένας καλός άνθρωπος».

«Το Tv Queen είναι μια εκπομπή που έχει δεχθεί πόλεμο και γκρίνια και κακά σχόλια. Εγώ, όταν σε κάτι αντιδρά κάποιος έτσι, το αγαπάω πιο πολύ. Το Tv Queen είναι πεντακάθαρο σε αυτό που είναι ενώ γύρω γύρω μπορεί να υπάρχουν εκπομπές, σχόλια και σκαλέτες που είναι πολύ πιο κίτρινες από αυτό» πρόσθεσε επίσης, σε άλλο σημείο, η Έλενα Χριστοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.