Ξεσπά η Ειρήνη Στεριανού: «Στο GNTM με είχαν κάνει να νιώσω πολύ άσχημα»

Ειρήνη Στεριανού

"Τώρα το έχουν παρατραβήξει στο ριάλιτι γιατί... πρέπει για λόγους τηλεθέασης "υπογραμμίζει η Ειρήνη Στεριανού.

Με αφορμή την παράσταση Guilty Choices στον Πολυχώρο Vault, η Ειρήνη Στεριανού παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού μας και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα στον ΣΚΑΪ. Το εκρηκτικό μοντέλο, που δοκιμάζει και στο σανίδι τις δυνάμεις του, μίλησε μέσα σε όλα για το νέο κύκλο του GNTM και την Σοφία Χατζηπαντελή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ειρήνη Στεριανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στεναχωριέμαι πάρα πολύ με το GNTM γιατί στο δικό μας, το πρώτο, τα πράγμα θα έλεγα πως ήταν πολύ πιο αυστηρά. Πολύ πιο επικριτικοί με τα κορίτσια. Δεν ξέρω, ουσιαστικά εμένα με είχαν κάνει να νιώσω πολύ άσχημα επειδή είχα κάνει το στήθος μου και είχα κάνει τατουάζ. Τώρα, βλέπω ότι περνάνε κοπέλες «πλαστικές» γενικότερα και στο πρόσωπο και στο σώμα και παντού. Και με τατουάζ. Και σκέφτομαι από μέσα μου πως αν ήταν και τότε έτσι ίσως να μπορούσα και να πάω παρακάτω και δεν θα μου είχαν δημιουργήσει τόσες ανασφάλειες που θεωρώ ότι έχω τώρα εξαιτίας τους».

«Σε εμάς ευτυχώς δεν ήταν τόσο ριάλιτι αλλά τώρα θεωρώ πως το έχουν παρατραβήξει γιατί πρέπει για λόγους τηλεθέασης να έχει και ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

«Από το GNTM, τώρα, γνωρίσαμε όλοι την Σοφία Χατζηπαντελή. Μου αρέσει που είναι έτσι σέξι στο πρόσωπο με τεράστια χείλη με υαλουρονικό, που εμένα μου αρέσουν και χαίρομαι που επιτέλους δοκίμασαν και κάτι άλλο» συμπλήρωσε, επίσης, η Ειρήνη Στεριανού στη συνέντευξη που έδωσε στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά.