Ξεσπά η Δανάη Μπάρκα: «Τους θεωρώ παρεμβατικούς και αγενέστατους»

Δανάη Μπάρκα

«Ο καθένας είναι αυτό που κάνει. Υπάρχουν δημοσιογράφοι και δημοσιογράφοι», λέει η Δανάη Μπάρκα.

Για τους παρεμβατικούς και αγενείς δημοσιογράφους απάντησε σήμερα η Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Ενώπιος Ενωπίω.

«Πολλές φορές έχουν ρωτήσει τον Γιάννη Ζουγανέλη, αυτόν τον υπέρτατο άνθρωπο, που υπάρχουν τόσα πράγματα να τον ρωτήσεις, μόνο για την Ελεωνόρα και την προσωπική της ζωή. Για το γάμο, για την εγκυμοσύνη, για τους χωρισμούς. Δεν θα μείνω στο ότι δεν ρωτάμε έναν άνθρωπο για την εγκυμοσύνη, είτε άντρας είτε γυναίκα, δεν θα μείνω σε αυτό. Ο καθένας είναι αυτό που κάνει. Υπάρχουν δημοσιογράφοι και δημοσιογράφοι», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που από μόνοι τους θα σου ανοίξουν την κουβέντα κι εσύ, χωρίς αν έχουν την ανάγκη να εκμαιεύσουν πληροφορίες, θα τα πεις όλα. Και υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που βλέπουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που τα τελευταία 15 χρόνια γεμίζει μαγαζιά και το μόνο που τους νοιάζει είναι “είστε έγκυος; Θα κάνετε παιδί;”. Αυτούς τους ανθρώπους εγώ, εκτός ότι τους θεωρώ παρεμβατικούς, τους θεωρώ και αγενέστατους».

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε επίσης: «Εγώ με τη μαμά μου πολλές φορές έχουμε πει η μία στην άλλη ότι δεν απαντάς για μένα, δεν απαντώ για σένα».