Ξεσπά η Χρυσούλα Διαβάτη στο Happy Day – «Είναι χάλια και σαχλαμάρα, προσβάλουν το θέατρο»

Χρυσούλα Διαβάτη

Δείτε όλα όσα είπε η Χρυσούλα Διαβάτη.

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία δεν άντεξε και ξέσπασε για το live streaming στο θέατρο.

«Κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ο κόσμος έβλεπε ωραία προγράμματα με καλλιτέχνες που αγαπά. Πληρωνόμασταν, δεν πηγαίναμε τζάμπα. Υπήρχαν αμοιβές των 2 εκατομμυρίων δραχμών το επεισόδιο, μετά ήταν 6000 ευρώ. Πιθανόν να σταματήσω το θέατρο. Δεν υπάρχουν αξίες πια, όλα γίνονται πρόχειρα. Αξιόλογοι συνάδελφοι χάνονται μέσα στον σωρό. Είναι πολύ κιτς τα πράγματα.

Με αηδιάζει που κάποιοι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές για να το κάνουν με χρυσά, πούλιες, φρου φρου και πούπουλα. Τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή δεν τους ξέρω για να τους σχολιάσω, ένα γεια έχουμε πει. Είναι χάλια και σαχλαμάρα το live streaming στο θέατρο, το προσβάλουν. Το θέατρο είναι θέατρο, πάει και τελείωσε.

Όλοι έγιναν μάγειρες, σιχάθηκα το φαί. Είναι αηδιαστικό να βλέπω στην τηλεόραση να ανακατεύουν συνέχεια κατσαρόλες», είπε μεταξύ άλλων η Χρυσούλα Διαβάτη.