Ξεσπά η Αθηνά Ευμορφιάδη: «Μετά το Survivor ο σύντροφος μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα»

Αθηνά Ευμορφιάδη

"Έβλεπα δηλαδή ακραία πράγματα, ότι έχω κάνει αλλαγή φύλου και τέτοια τρελά πράγματα" ξέσπασε η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» βρέθηκε η Αθηνά Ευμορφιάδη λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor και την επιστροφή στην Ελλάδα. Η γοητευτική πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα σκληρά σχόλια που διάβασε στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Ευμορφιάδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τις κακουχίες και την πείνα αρχίζει και υπολειτουργεί το μυαλό σου. Όλα διογκώνονται εκεί μέσα. Θέλω να πω στο κοινό να μην παθιάζεται τόσο πολύ και να μην προσβάλλει τους παίκτες που βρίσκονται σε ένα τέτοιο ριάλιτι».

«Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Μέχρι και ο σύντροφος μου δεχόταν απειλητικά μηνύματα και δεν ξέρω τον λόγο. Έλεγα, «μα τι έχω κάνει;», «ποιον έχω πειράξει;». Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάνει κάτι».

«Δεχόμουν μπούλινγκ για το σώμα μου. Δεχόμουν μπούλινγκ για το πρόσωπο μου που εκεί πέρα είχα γίνει εγώ πετσί και κόκαλο. Όλο το πρόσωπο μου είχε μπει μέσα. Έβλεπα δηλαδή ακραία πράγματα, ότι έχω κάνει αλλαγή φύλου και τέτοια τρελά πράγματα. Όλα αυτά τα είδα στο τουίτερ που είναι εκεί όλο το σκουπιδαριό, ότι σκουπιδαριό υπάρχει» πρόσθεσε, εμφανώς ενοχλημένη, η πρώην παίκτρια του Survivor στο μαγκαζίνο της Νάταλι Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ. «Είδα ακόμα και γυναίκες μεγάλης ηλικίας να σχολιάζουν πάρα πολύ αρνητικά την εμφάνιση μου, ότι παίρνω φάρμακα για το σώμα μου και τραγικά πράγματα. Έχω σοκαριστεί! Πρέπει να απολογούμαι γιατί είμαι αθλήτρια και έχω αυτό το σώμα. Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό».

«Στην αρχή αυτά τα σχόλια με επηρέασαν πάρα πολύ και δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ με τίποτα. Είχα φτάσει σε σημείο να κλαίω και με πείραξαν πραγματικά πάρα πολύ».