Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη για τα ψευδή δημοσιεύματα: «Δεν τον γνώριζα και έγραψαν λεπτομέρειες για τη σχέση μας»

Αγγελική Ηλιάδη

"Πολλές φορές έχω κινηθεί νομικά. Είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν όρια, όταν δεν έχουν όρια με ενοχλεί" εξηγεί η Αγγελική Ηλιάδη.

Την Αγγελική Ηλιάδη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάννα» και ο δημοσιογράφος Κώστας Καρνάκης για την κυπριακή τηλεόραση. Μέσα σε όλα, δε, η εκρηκτική τραγουδίστρια μίλησε τόσο για τις φορές που έχει αναζητήσει στο διαδίκτυο το όνομα της όσο και για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς την έχουν ενοχλήσει.

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε αρχικά πως «βεβαίως έχω ψάξει τον εαυτό μου στην google. Όταν συμβαίνουν διάφορα πράγματα και φτάνουν στα αυτιά μου, θα μπω να δω τι έχει γραφτεί και τι έχει ειπωθεί. Αναλόγως θα πράξω μετέπειτα. Πάρα πολλές φορές έχουν γραφτεί πράγματα αλλά θέλω να πω ότι τα εννιά από τα δέκα δεν ισχύουν, παιδιά. Σας το λέω πολύ ειλικρινά αλλά και τα μέσα και τα έντυπα πρέπει κάτι να γράψουν για να γεμίσουν τις σελίδες τους και τα sites».

«Μερικές φορές όμως η φαντασία οργιάζει πραγματικά. Έχουν γραφτεί για σχέσεις που δεν υπήρχαν και αυτό είναι κάτι που με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Το πιο ακραίο ήταν ότι υπήρχε μια σχέση, με λεπτομέρειες κιόλας, με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν είχα γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Κι όμως, είχαν γράψει με πάσα λεπτομέρεια για τη σχέση μας».

«Εμένα με ενοχλεί όταν μιλάνε οι άλλοι για μένα διότι εγώ μιλάω σπάνια. Μιλάω όταν πρέπει να μιλήσω, όταν έχω να πω κάτι για τη δουλειά μου και όταν πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Έχω δυο παιδιά τα οποία οφείλω και θέλω να τα προστατέψω. Βεβαίως πολλές φορές έχω κινηθεί νομικά, έχουν ζητηθεί συγνώμες και τα λοιπά. Είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν όρια, όταν δεν έχουν όρια εμένα με ενοχλεί» πρόσθεσε, ακόμα, η Αγγελική Ηλιάδη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Πηγή εικόνας: NDP Photo