Ξεσπά η Αμαλία Καβάλη: «Το να σε χουφτώσει λίγο είναι τόσο συχνό που το θεωρούμε δεδομένο»

Αμαλία Καβάλη

"Είχα ανάγκη να πάρω μια ανάσα πριν κάνω ένα επόμενο βήμα ξανά" ομολογεί η Αμαλία Καβάλη.

Μια εφ’ ολης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αμαλία Καβάλη στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μέσα σε όλα, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για την τριετία της σειράς Άγριες Μέλισσες, την ανάγκη να πάρει μια ανάσα από την τηλεόραση αλλά και τις διακρίσεις που δέχονται καθημερινά οι γυναίκες.

Ειδικότερα, η Αμαλία Καβάλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν εύκολο να κλείσω το κεφάλαιο Άγριες Μέλισσες, δεν δυσκολεύτηκα. Μου άρεσε πολύ η τηλεόραση, μου αρέσει και θα ξανακάνω κάποια στιγμή. Δεν είναι ότι ρίχνω μαύρη πέτρα, πέρασα καλά. Ήταν όμως τρία χρόνια πολύ έντονα, πολύ όμορφα και είχα ανάγκη να πάρω μια ανάσα πριν κάνω ένα επόμενο βήμα ξανά».

«Για πολύ καιρό με είχε ταυτίσει ο κόσμος με την Ουρανία και αυτό συμβαίνει με τους ρόλους που σου ζητάνε μετά. Δηλαδή μου ζητήθηκε αρκετά να κάνω την φίλη, την υποστηρικτική, το καλό παιδί και ενδεχομένως να ήθελα να κάνω κάτι λίογ διαφορετικό τώρα».

«Έχουμε ζήσει πολύ μέσα στο πετσί μας το κομμάτι της διάκρισης. Ρώτησα λοιπόν τον σύντροφο μου, «πόσες φορές σε έχει κάποιος πιάσει ή χουφτώσει χωρίς τη θέληση σου;». Και μου είπε ποτέ. Για εμάς, όμως, το να ανέβουμε σε ένα λεωφορείο όταν ήμασταν έφηβες, νεαρές ενήλικες και ακόμα και σήμερα και να θεωρείς ότι κάποιος μπορεί να σε χουφτώσει λίγο και να το περάσεις ότι δεν το έκανε επίτηδες, υπερβαίνει τον διψήφιο αριθμό. Είναι τόσο συχνό που το θεωρούμε δεδομένο» πρόσθεσε, ακόμα, η Αμαλία Καβάλη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.