Ξεσπά η Αφροδίτη Γραμμέλη για τη δήλωση της Θεοφανίας Παπαθωμά – «Νιώθω αφόρητα προσβεβλημένη»

Αφροδίτη Γραμμέλη

Δείτε όλα όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Pop Up.

«Είχα πάντα αγάπη από τις γυναίκες γιατί δεν κλέβω άντρες», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά στο “The 2night Show” και εξόργισε την Αφροδίτη Γραμμέλη. Η γνωστή δημοσιογράφος τόνισε στον αέρα του Pop Up πως νιώθει αφόρητα προσβεβλημένη ως γυναίκα και έδωσε τη δική της απάντηση.

«Εγώ διαφωνώ σε ότι είπε η Θεοφανία Παπαθωμά. Πρώτον, δεν είναι αστείο αυτό που έχει γίνει με τον Γρηγόρη Πετράκο. Είναι πάρα πολύ σοβαρό, αλλά δεν είναι τώρα της παρούσης να το ξανασυζητήσουμε και να το αναλύσουμε, έχει πάρει το δρόμο που θα έπρεπε να έχει πάρει.

Σε ότι αφορά το ότι την αγαπούν οι γυναίκες γιατί δεν κλέβει άντρες, εγώ ως γυναίκα νιώθω αφόρητα προσβεβλημένη. Τους άντρες δεν τους κλέβεις, οι άντρες έρχονται αν θέλουν ή αν δεν θέλουν. Αν έχουν τη διάθεση να αφήσουν τη σύντροφό τους ή αν δεν θέλουν. Αν αγαπήσουν μια άλλη γυναίκα σημαίνει ότι δεν αγαπούν αρκετά τη σύντροφό τους. Δεν είναι κλέφτρα η γυναίκα ούτε αντίστοιχα κλέφτης ο άντρας που θα πάρει μια γυναίκα μέσα από μία σχέση.

Άρα, αν αγαπηθεί μια γυναίκα, αγαπιέται  γι’ αυτό που είναι από τις άλλες γυναίκες και όχι γιατί δεν κλέβει άντρες. Δεν κλέβονται οι άντρες, δεν είναι ούτε βάζα, ούτε κολιέ, ούτε δαχτυλίδια. Είναι δυνατόν να αγαπήσεις μια γυναίκα επειδή δεν κλέβει άντρες; Λογικά εννοούσε ότι δεν συνάπτει σχέσεις με ανθρώπους που είναι μέσα σε μια άλλη σχέση ή είναι κάπου αλλού. Εγώ αυτό θέλω να καταλάβω, αλλιώς δεν συμφωνώ καθόλου», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.