Ξένια Μοτσκαλίδου: «Ευχαριστώ που αντέξατε να βλέπετε το προγούλι μου από κάθε γωνία στην οθόνη»

Ξένια Μοτσκαλίδου

Η Ξένια Μοτσκαλίδου αποχώρησε από το GNTM για δεύτερη φορά και αυτή είναι η πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM, αποχώρησε η Ξένια Μοτσκαλίδου και μάλιστα για δεύτερη φορά. Λίγο πριν τον τελικό, η Ξένια Μοτσκαλίδου, παρά τον δυναμισμό που έδειξε στην επιστροφή της στο Greece’s Next Top Model, δεν τα κατάφερε και έφυγε οριστικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aesthetic – Makeup (@kceniyah)

«Ευχαριστώ που αντέξατε να βλέπετε το προγούλι μου από κάθε γωνία στη μεγάλη οθόνη. Αποχώρησα για 2η φορά, πολύ δικαιολογημένα. Όχι και ότι η 1η δεν ήταν, δεν φταίει ποτέ μόνο ο ένας σε μια συνεργασία. Πέρασα υπέροχες στιγμές, υπέροχες στιγμές και μάζεψα αξέχαστες εμπειρίες.

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω το πόσο ευγνώμων είμαι για τα άτομα που με έκαναν να εξελιχτώ, να δοκιμάσω και να πιέσω τα όρια μου, να βγω από την ασφαλή ζώνη και πίστευαν σε εμένα μέχρι και την τελευταία μου στιγμή στο παιχνίδι αυτό.

Όλη η εμπειρία ήταν κάτι τελείως άγνωστο για εμένα και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα που ήταν δίπλα μου κατά όλη τη διάρκεια, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μετά την επιστροφή μου στο παιχνίδι είχα βρει τα πράγματα πολύ διαφορετικά και αυτό με είχε ταράξει αρκετά. Γι’ αυτό θέλω να ζητήσω μια τεράστια συγγνώμη για τις παρεξηγήσεις και τις στιγμές που βγήκα εκτός εαυτού λόγω πίεσης και του έντονου ανταγωνισμού.

Τέλος έχω να πω πως αυτή η φάση της ζωής μου θα μου μείνει αξέχαστη και δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Με έκανε πιο δυνατή και να τα βρω με τον εαυτό μου λιγάκι παραπάνω, για να αγαπήσεις το οτιδήποτε ή τον οποιονδήποτε πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Ευχαριστώ όλους όσοι ασχολήθηκαν μαζί μου είτε θετικά είτε αρνητικά», έγραψε η Ξένια Μοτσκαλίδου.